20 jaar Ekwadraat

Verduurzaming sinds 01.05.2003 

Expeditie door de toekomst

Op 9 september organiseren wij het event “Expeditie door de toekomst“. Van 12.00 tot 20.30 uur organiseren wij dit evenement op de Energiecampus Leeuwarden, waar bezoekers alles kunnen vinden op het gebied van verduurzaming. Het is een toekomstgericht event waarbij diverse partijen bezoekers laten ervaren wat er nu én in de toekomst mogelijk is op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Thema's en ontwikkelingen op het gebied van duurzame voeding, mobiliteit en wonen zijn te ontdekken. Daarnaast staan er een aantal inspirerende lezingen over o.a. nieuwe gassen, duurzaam wonen, circulariteit en het inspirerende ondernemers verhaal van onze oprichter op de planning. Ook bieden we een AR-experience op het campusterrein. Noteer de datum alvast in je agenda!

Sponsor worden? Meld je nu aan!

Tijdens het evenement is er veel te zien en te doen voor bezoekers op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Er zijn diverse routes rondom het evenemententerrein waar bezoekers in aanraking komen met verschillende vormen van duurzaamheid op het gebied van mobiliteit, wonen en voeding. Hiervoor is er een duurzaam experienceplein, horecaplein en bedrijvenplein op het terrein waar de bezoekers de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid kunnen bekijken en ervaren. In 2019 trok ons eerste grote evenement op de Energiecampus circa 2.500 bezoekers en tijdens dit evenement verwachten wij nog meer! Wij bieden tijdens dit event de ruimte aan bedrijven en organisatie om ook hier hun duurzame kennis en/of producten te delen met de bezoekers. 

Download onze sponsorbrochure om één van onze sponsorpakketten uit te zoeken!

Download hier onze sponsorbrochure


 

20 jaar Ekwadraat

Op 1 mei 2003 besloot Douwe Faber Ekwadraat op te richten. Nu 20 jaar later kijkt hij terug op de reis die hij met het bedrijf heeft afgelegd. "Van jongs af aan had ik de drive om te ondernemen, dit komt voor een groot deel vanuit mijn opvoeding. Ik kom uit een ondernemend boerengezin, maar had ook een soort bewijsdrang.... "

Lees hier verder...

Vragen naar aanleiding van bovenstaande?

Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op en wij helpen je graag verder. 


● 
Vrijblijvend antwoord   Binnen 1-2 werkdagen

"Ik sta klaar om al uw vragen te beantwoorden!"

Harm Herskamp

Stagiair marketing & communicatie