Nieuws

Afscheid Adri Kuyper

Sinds 1 januari 2018 is Adri Kuyper begonnen met een nieuwe fase van zijn leven. Na 45 werkzame jaren bij diverse bedrijven, waarvan ruim 10 jaar bij Ekwadraat, gaat Adri met pensioen. Het werk binnen Ekwadraat heeft hij overgedragen aan zijn opvolger Frank van Bergen

Adri blijft de komende tijd actief via zijn adviesbedrijf GeoA3 (aardwarmte advies Adri). Via GeoA3 blijft Adri ook verbonden aan Ekwadraat voor advies en ondersteuning op het gebied van geothermie.

"Ik heb met veel plezier, beleving en betrokkenheid gewerkt aan de vele geothermieprojecten. Mijn passie daarbij is om geothermie als duurzame energiebron breed toegepast te krijgen in zowel de glastuinbouw als in de woningbouw met warmtenetten. Daarbij was het fijn dat ik gewaardeerd werd en onderdeel was van de projecten.

Ik wil daarom iedereen bedanken voor de fijne en warme tijd en ook voor de vele kennis die we met elkaar hebben gedeeld, zowel zakelijk maar ook persoonlijk. Mijn grote dank hiervoor."

Er is een mogelijkheid om afscheid te nemen van Adri op zijn afscheidsreceptie op woensdag 21 februari 2018, in de Aardwarmte Plaza stand, nr. 490 tijdens de vakbeurs HortiContact in Gorinchem. Van 15.00 uur tot 17.00 uur is er een taartmoment, met de nodige aandacht.

SDE+ subsidie najaarsronde 2018 bekend: wat verandert er voor u?
Energiebesparing: sexy of een ver-van-mijn-bed-show?

Lees meer
Ekwadraat vervoert relaties op duurzame wijze tijdens Elfwegentocht

Lees meer
Biogas Holland en Ekwadraat slaan handen ineen met Gascamera Services

Lees meer
Budget van de najaarsronde van de SDE+ subsidie 2017 volledig toegekend

Lees meer