Young professionals program

Zoek jij een uitdagende stage of ben je net afgestudeerd en klaar voor het echte werk?

Op zoek naar een uitdagende en leerzame stage of traineeship op technisch gebied in de wereld van duurzame energie? Dan ben je bij Ekwadraat op het juiste adres.

Mensen zijn ons kapitaal. Daarom investeren wij graag in de opleiding en persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Wij hebben met name plek voor technische en planologisch geschoolde studenten en afstudeerders. Hierin geven we je een kijkje in organisatie en laten we je kennis maken met het werkveld. Samen met je begeleider maak je jouw stage bij ons tot een interessante en leerzame periode. En wie weet, zien we je na jouw afstuderen weer als collega terug.

Het is uniek dat een relatief klein bedrijf als Ekwadraat een traineeprogramma inzet. Wij willen groeien en zien daarin een belangrijke rol voor toekomstig talent. Duurzame energie is een sterke groeimarkt waardoor er een toenemende behoefte bestaat aan professionals. Door Young Professionals aan te trekken en op te leiden willen wij een bijdrage leveren aan de maatschappelijke behoefte aan energiespecialisten en een betere aansluiting op het werkveld.

Heb je interesse om bij Ekwadraat als Young Professional aan de slag te gaan? Wij zijn altijd op zoek naar ambitieus talent!

Solliciteer nu