Registreer voor de webinar

Waarom deze GRATIS webinar


Ons doel is om de Energietransitie in Nederland te versnellen. Hoe? Door zoveel mogelijk
bedrijven en gemeentes in Nederland te helpen in het verduurzamingsproces.Samen verduurzamen we
ons land. In deze webinar geven we veel kennis en inhoud over de warmtetransitie gratis weg, zodat jij weet hoe je aan de slag kunt met het verduurzamen van jouw gemeente.

Wat leer je in deze webinar?
 

Klimaatakkoord voor gemeenten

Wat betekent het klimaatakkoord voor gemeenten? In deze webinar leggen we je uit welke invloed het klimaatakkoord de komende jaren op gemeenten hebben. Inclusief concrete voorbeelden.

Slim aan de slag met de warmtetransitie

Hoe ga je aan de slag met de eisen uit het klimaatakkoord? Wij bespreken o.a. hoe je een transitievisie warmte opstelt, hoe de startanalyse eruitziet en hoe je deze vereisten met elkaar verbindt.

De grote kans: Vesta MAIS

Het Vesta MAIS model is nu ook beschikbaar gesteld voor gemeenten. En dit is een grote kans om slim aan de slag te gaan met de warmtetransitie. Wij bespreken alle mogelijkheden van dit model.

De spreker

In 2050 zijn mijn kinderen zo oud als ik nu ben. We leven dan in een volledig circulaire en fossielvrije samenleving. Maar hoe ziet die samenleving er dan uit; hebben we offers moeten brengen of hebben we een volgende stap in mondiale welvaart kunnen zetten? De weg hiernaartoe zijn we pas net ingeslagen. Er moeten nog veel keuzes gemaakt, technologie ontwikkeld en lef getoond worden. Een geweldig interessante en relevante tijdsperiode en ik vind het een uitdaging om daaraan mijn steentje te mogen bijdragen.

Senior Adviseur Warmtetransitie

Kennisgebied:

Warmtetransitie
Transitievisie warmte
Vesta MAIS
Circulaire economie

Rob Goes

Senior adviseur

Registreer voor de webinar