Medior adviseur energie- en warmtetransitie

Vacature adviseur energietransitie/warmtetransitie

Ben jij gedreven om de energietransitie te versnellen en op zoek naar de volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Word adviseur bij Ekwadraat. Heb je interesse, lees verder en reageer uiterlijk 15 september op deze vacature.

Het bedrijf

Ekwadraat gelooft in een toekomst zonder fossiele energie met regionaal gesloten kringlopen en lokaal georganiseerde energie. Ekwadraat ziet kansen die voor anderen verborgen blijven, legt verbindingen tussen bedrijven, projecten en mensen die niet direct voor de hand liggen en onderscheidt zich door vernieuwend en conceptueel te denken. Hiermee geeft Ekwadraat, nu en in de toekomst, een krachtig antwoord op de ingewikkelde energievraagstukken en neemt haar verantwoordelijkheid in het oplossen van het klimaatprobleem.

Jouw rol

Jij bent net als wij een echte transitieversneller. Ons energietransitieteam is een team van ervaren professionals en focust op vraagstukken van overheden op het gebied van energietransitie, warmtetransitie en circulariteit.  Denk daarbij aan het aardgasvrij maken van de gebouwde omgeving, onze bijdrage aan regionale energiestrategieën en het aanjagen van circulariteit binnen gemeentes en onderwijsinstellingen. Het team is groeiende en daarom zijn wij op zoek naar een adviseur energietransitie

Je gaat aan het werk binnen ons team als adviseur en je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van projecten en het onderhouden van klantcontacten. De projecten waar jij aan gaat werken zijn zeer divers. Je kan denken aan de volgende type projecten:

Jouw profiel

Je bent bij uitstek een teamspeler. Je bent enthousiast en bevlogen en weet dit over te brengen op je collega’s. Om goed tot je recht te komen in deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat die minimaal HBO of WO opgeleid is. Je opleiding moet aansluiten bij het werk en inhoudelijke trainingen op dit onderwerp is een pré. 
Daarnaast herken je jezelf in de volgende omschrijving:    

Wat bieden wij jou

Wij bieden je een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur in een open, informeel en sterk groeiend bedrijf. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. We organiseren regelmatig bedrijfsactiviteiten en gezellige borrels. Je ontvangt een marktconform salaris passend bij je opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren? 

Spreekt deze functie je aan, vul dan onderstaand contactformulier in voor 15 september in! Heb je inhoudelijk vragen, neem dan contact op met Rob Goes, manager Energietransitie via T. 088 400 05 00  of T. 06 427 403 99. Je hoort vervolgens snel of we je uitnodigen voor een nadere kennismaking.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Solliciteer direct!

Wil jij onze nieuwe collega worden? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.