Manager engineering

Vacature manager engineering

Wil jij je inzetten voor een duurzamere wereld om zo het verschil te kunnen maken in energie en duurzaamheid en komen werken in een prachtige werkomgeving, het Energie Kenniscentrum Leeuwarden? Heb jij een achtergrond in bijvoorbeeld energie- of installatietechniek of ervaring als manager/senior energie adviseur? Dan hebben wij een mooie fulltime functie voor jou in het jonge en snel groeiende engineeringteam van Ekwadraat! 

Over ons

Ekwadraat gelooft in een toekomst zonder fossiele energie met regionaal gesloten kringlopen en lokaal georganiseerde energie. Ekwadraat ziet kansen die voor anderen verborgen blijven, legt verbindingen tussen bedrijven, projecten en mensen die niet direct voor de hand liggen en onderscheidt zich door vernieuwend en conceptueel te denken. Hiermee geeft Ekwadraat, nu en in de toekomst, een krachtig antwoord op de ingewikkelde energievraagstukken en neemt haar verantwoordelijkheid in het oplossen van het klimaatprobleem. Ons engineeringteam helpt bedrijven en overheden bij het behalen van hun energiedoelstellingen. Het team is groeiende en daarom zijn wij op zoek naar een manager engineering met enkele jaren ervaring. 

Jouw rol

Je gaat direct aan de slag als manager in het engineeringteam. Dit team bestaat uit een aantal professionals die zich bezighouden met de inhoudelijke opgaaf van de projecten binnen ons bedrijf. Denk aan de uitvoering van besparings- en haalbaarheidsonderzoeken, due dillegence onderzoeken, ontwerp en engineeringsopgaven etc.

Je voert hierbij ondermeer de volgende taken uit:

  • Het beantwoorden van energievraagstukken bij de klanten van het engineeringteam; van energiemonitoring tot het uitvoeren van energiebesparingsonderzoeken (zoals EED, EBO en MJA trajecten) en haalbaarheidsonderzoeken voor zonneparken en onderzoeken voor restwarmtebenutting
  • Een optimale inzet van de resources binnen een matrixorganisatie
  • Je verdeelt de werkzaamheden onder de collega’s en stimuleert samenwerking
  • Het goede gesprek; je gaat in gesprek met je medewerkers over prestaties en ontwikkeling
  • Je bezoekt, onderhoudt en verkoopt projecten bij bestaande en potentiële klanten, hierin ben je een voorbeeld voor je team
  • Je hebt visie hoe resultaten van en met je team en klanten te verbeteren
  • Je zet je kennis en ervaring in ten behoeve van groei van je collega’s, je team en het bedrijf
  • Je treedt op als projectleider en bent eerste aanspreekpunt voor klanten binnen het engineeringteam

Jouw profiel

Wat bieden wij jou

Wij bieden je een uitdagende functie in een open, informele en sterk groeiend bedrijf. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. We organiseren regelmatig bedrijfsactiviteiten en gezellige borrels. Je ontvangt een marktconform salaris passend bij je opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Wij bieden je een uitdagende functie in een open, informele en dynamische omgeving met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris passend bij je opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt de functie van manager engineering je aan, vul dan onderstaand contactformulier in! Heb je inhoudelijk vragen, neem dan contact op met Cor van de Haar, algemeen directeur Ekwadraat Advies B.V. via 088-4000500/06-20700011. Je hoort vervolgens snel of we je uitnodigen voor een nadere kennismaking.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer direct!

Wil jij onze nieuwe collega worden? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.