Medior subsidieadviseur

Functieomschrijving medior subsidieadviseur

Heb jij een financieel-technische achtergrond en enkele jaren werkervaring op subsidiegebied? Wil jij bijdragen aan de energietransitie en wil je ondernemers helpen duurzame energie te produceren? Dan zij wij op zoek naar jou! De overheid ondersteunt ondernemers bij onderzoek, innovatie, demonstratie en productie van duurzame energie. Hiervoor stelt zij jaarlijks miljoenen euro’s beschikbaar via de subsidieregelingen. Om in aanmerking te komen voor subsidie dienen een aanvrager een projectplan, businessplan en begroting in te dienen die de inhoudelijke, technische en financiële aspecten van het project behandelt.

Ekwadraat begeleidt haar klanten bij het opstellen van subsidieaanvragen. Voor de uitbreiding van ons subsidieteam zijn we dan ook per direct op zoek naar een nieuwe collega. Heb jij een brede interesse en ervaring in techniek of de financiële sector, dan verwelkomen wij je graag in ons team! 

Het bedrijf

Ekwadraat is een onafhankelijk energieadviesbureau dat gespecialiseerd is in energiebesparing, duurzame energie en energietransitiemanagement.

Kerntaken

Als medior subsidieadviseur ben je verantwoordelijk voor:
•    Het onderzoeken van subsidieregelingen voor interne en externe advisering;
•    Het adviseren over subsidiemogelijkheden aan bestaande en nieuwe klanten;
•    Het initiëren van projecten en opstellen van projectplannen en financiële onderbouwingen.

Functie-eisen

•    Afgeronde technische en/of financiële HBO/WO opleiding en werkervaring op subsidiegebied;
•    Ervaring met of interesse in innovatie, business development en duurzame energietechnieken;
•    Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
•    Je bent enthousiast, nauwkeurig, pro-actief en resultaatgericht.

Arbeidsvoorwaarden

We zoeken een collega voor 32-40 uur per week. Wij bieden je een uitdagende functie in een open, jong en sterk groeiend bedrijf. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject onder begeleiding van een ervaren collega. Je ontvangt een marktconform salaris. Inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring.

Wat we jou bieden

Wij bieden je een uitdagende functie in een open, informele en dynamische omgeving met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris passend bij je opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor vragen kan je contact opnemen met Jan Zuidema, wil je solliciteren dan kan via onderstaande formulier. 

Contactgegevens

Spreekt de functie van medior subsidieadviseur je aan? Stuur dan je CV met motivatie per mail naar sollicitaties@ekwadraat.com of vul onderstaande sollicitatieformulier in. Voor vragen kun je ook direct contact opnemen Hoa Pham (manager Subsidies en Financiering) via 088 4000 500.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer direct!

Wil jij onze nieuwe collega worden? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.