Vacature senior accountmanager industrie

Vacature Senior Accountmanager Industrie 

Wil jij je inzetten voor een duurzamere wereld om zo het verschil te kunnen maken in energie en duurzaamheid en komen werken in een prachtige werkomgeving, het Energie Kenniscentrum Leeuwarden? Dan hebben wij een mooie fulltime functie voor jou als inventieve senior accountmanager industriële markt. Je hebt een bewezen track record met de bewerking van strategische klanten en – prospects. Idealiter in de industrie. De scope van de functie is de Nederlandse markt.


Het bedrijf

Ekwadraat gelooft in een toekomst zonder fossiele energie met regionaal gesloten kringlopen en lokaal georganiseerde energie. Ekwadraat ziet kansen die voor anderen verborgen blijven, legt verbindingen tussen bedrijven, projecten en mensen die niet direct voor de hand liggen en onderscheidt zich door vernieuwend en conceptueel te denken. Hiermee geeft Ekwadraat, nu en in de toekomst, een krachtig antwoord op de ingewikkelde energievraagstukken en neemt haar verantwoordelijkheid in het oplossen van het klimaatprobleem.

Jouw rol

Je gaat direct aan de slag als senior accountmanager industrie. Hier ga je werken aan:

Jouw profiel

Je bent verantwoordelijk voor (middel)grote key accounts in de industriële markt. Je werkt actief aan het vergroten van de share of wallet van je accounts en het verbeteren van het rendement per account. Voor het realiseren van groei in de afzet (volume) en marge (rendement) in het industriële segment introduceer je Ekwadraat bij interessante prospects. Jij rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur van Ekwdraat Advies.

Wat bieden wij jou

Wij bieden je een uitdagende functie in een open, informele en dynamische omgeving met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris passend bij je opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt de functie van accountmanager industrie (engineering) je aan, vul dan onderstaand contactformulier in! Heb je inhoudelijk vragen, neemt dan contact op met Cor van de Haar, algemeen directeur Ekwadraat Advies B.V. via 088-4000500/06-20700011. Je hoort vervolgens snel of we je uitnodigen voor een nadere kennismaking.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer direct!

Wil jij onze nieuwe collega worden? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.