16 jaar ervaring   Altijd onafhankelijk advies   Integrale dienstverlening

Senior adviseur bio-energie

Vacature Senior Adviseur Bio-energie


Heb jij een achtergrond in bijvoorbeeld Chemische of (Bio)proces technologie, Technische Milieukunde of Werktuigbouwkunde? Heb je ervaring met biomassa, vergisting(installaties), biogas, groen gas en/of BioLNG en wil je over de gehele keten van haalbaarheid, productie biomassa tot eindproduct en realisatie, een bijdrage leveren en onze klanten begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ons cluster Duurzame Energieopwekking groeit en daarom zijn wij op zoek naar een senior adviseur Bio-energie met ruime ervaring binnen dit vakgebied. Het betreft een fulltime functie. Heb jij interesse en relevante ervaring, ben je HBO/WO opgeleid en gewend om projectmatig te werken en projecten aan te sturen, dan verwelkomen wij je graag in ons team!
 

Het bedrijf

Ekwadraat is dé organisatie die (lokale) partijen verbindt om samen projecten te realiseren in energiebesparing en productie van hernieuwbare energie. Wij ontwerpen duurzame energieoplossingen voor landbouw, tuinbouw, overheid, industrie en de woningbouw en zijn betrokken bij projecten met wind, zon, geothermie, houtketels en biomassa.
 

Kerntaken

Als Senior Adviseur Bio-energie ben je verantwoordelijk voor:

Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende functie in een open, informele en dynamische omgeving met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris passend bij je opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Solliciteer direct!

Wil jij onze nieuwe collega worden? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.