16 jaar ervaring   Altijd onafhankelijk advies   Integrale dienstverlening

Specialist vergunningen/omgevingsrecht

Specialist vergunningen/omgevingsrecht

Heb jij een achtergrond op het gebied van vergunningen en omgevingsrecht? Beschik jij (bij voorkeur) over inhoudelijke kennis op het gebied van natuur en milieu en heb je duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons team omgevingsmanagement groeit en daarom zijn wij op zoek naar een specialist vergunningen/omgevingsrecht. Heb jij ervaring binnen de overheid, bij adviesbureaus of ontwikkelaars, dan verwelkomen we je graag in ons team.

Ekwadraat is dé organisatie die (lokale) partijen verbindt om samen projecten te realiseren in energiebesparing en productie van hernieuwbare energie. Wij ontwerpen duurzame energieoplossingen voor landbouw, tuinbouw, overheid, industrie en de woningbouw en zijn betrokken bij projecten met wind, zon, geothermie, houtketels en biomassa. 
 

Jouw rol

Als specialist vergunningen/omgevingsrecht houd je je bezig met: 

Jouw profiel

Wat bieden wij jou

Wij bieden je een uitdagende functie in een open, informele en dynamische omgeving met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris passend bij je opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.  

Solliciteer direct!

Wil jij onze nieuwe collega worden? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.