Vacature Stagiair(e) marketing en communicatie

Stagiair(e) marketing en communicatie

Ben jij de stagiair(e) die onze jonge marketing- en communicatieafdeling komt ondersteunen? Wil jij je inzetten voor een duurzamere wereld? Je zal werken in een zeer dynamisch bedrijf met korte lijntjes. Ervaring opdoen en leren op alle verschillende gebieden die (online)marketing en communicatie te bieden heeft zoals: Google Adwords, het opstellen van een marketingkalender, beheren van social media en een website, het schrijven van een persbericht, tot aan het ontwerpen van een advertentie.

Wij bieden je een uitdagende stage in een jonge, informele en dynamische omgeving binnen een sector die volop in beweging is. De stageopdracht is gericht op de naamsbekendheid van onze submerken en het inzetten van ‘nieuwe’ media. Denk aan webinars, podcasts en virtual reality, Hoe kunnen we meegaan met deze trends en ontwikkelingen en hoe kunnen we dit inzetten voor onze organisatie? Daarnaast kunnen we rekening houden met jouw affiniteit en wat jij graag wilt leren. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je hebt veel kansen jezelf te ontwikkelen. Wie weet werk jij dan binnenkort is ons nieuwe, energieneutrale en volledig circulaire kantoorpand

Het bedrijf

Ekwadraat gelooft in een toekomst zonder fossiele energie met regionaal gesloten kringlopen en lokaal georganiseerde energie. Ekwadraat ziet kansen die voor anderen verborgen blijven, legt verbindingen tussen bedrijven, projecten en mensen die niet direct voor de hand liggen en onderscheidt zich door vernieuwend en conceptueel te denken. Hiermee geeft Ekwadraat, nu en in de toekomst, een krachtig antwoord op de ingewikkelde energievraagstukken en neemt haar verantwoordelijkheid in het oplossen van het klimaatprobleem.

Kerntaken

Als stagiair(e) marketing en communicatie zal je je bezig houden met:

o    De naamsbekendheid en vindbaarheid van onze sublabels vergroten;
o    Ondersteunen bij het uitvoeren van de content- en marketingkalender;
o    Beheren en ontwikkelen websites;
o    Content creëren, plaatsen en monitoren social media;
o    Schrijven en redigeren van artikelen, blogs, nieuwsbrieven en persberichten;
o    Ontwikkelen van nieuwe foto en videomateriaal;
o    Verschillende grafische opdrachten, zoals het ontwerpen van advertenties;
o    SEO en SEA;
o    Mede-organiseren van evenementen en bijeenkomsten;
o    Het opfrissen van diverse huisstijlen binnen de Ekwadraat Group 
o    Het onderzoeken en testen van inzet  ‘nieuwe’ media (bijv. webinars, podcasts, virtual reality)

 

J ouw profiel

Wat bieden wij jou

Wij bieden je een uitdagende stage in een jonge, open, informele en dynamische omgeving met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij je een stagevergoeding. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Lieselotte Dekenga. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer direct!

Wil jij onze nieuwe collega worden? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.