16 jaar ervaring   Altijd onafhankelijk advies   Integrale dienstverlening

Vacature Stagiair(e) marketing en communicatie

Stagiair(e) marketing en communicatie

Ben jij de stagiair(e) die onze jonge marketingafdeling komt ondersteunen? Wil jij je inzetten voor een duurzamere wereld? Je zal werken in een zeer dynamisch bedrijf waar korte lijntjes liggen. Ervaring opdoen en leren op alle verschillende gebieden die marketing te bieden heeft: Google Adwords, het opstellen van een marketingkalender, beheren van social media en een website, het schrijven van een persbericht, tot aan het ontwerpen van een advertentie.

We kunnen rekening houden met jouw affiniteit en wat jij graag wilt leren. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en je hebt veel kansen jezelf te ontwikkelen. Wie weet kom jij dan binnenkort te werken in ons nieuwe, energieneutrale en volledig circulaire kantoorpand

Het bedrijf

Ekwadraat gelooft in een toekomst zonder fossiele energie met regionaal gesloten kringlopen en lokaal georganiseerde energie. Ekwadraat ziet kansen die voor anderen verborgen blijven, legt verbindingen tussen bedrijven, projecten en mensen die niet direct voor de hand liggen en onderscheidt zich door vernieuwend en conceptueel te denken. Hiermee geeft Ekwadraat, nu en in de toekomst, een krachtig antwoord op de ingewikkelde energievraagstukken en neemt haar verantwoordelijkheid in het oplossen van het klimaatprobleem.

Kerntaken

Als stagiair(e) marketing en communicatie zal je je bezig houden met:

  • Ondersteunen bij de opstelling en uitvoering van de marketingkalender;
  • SEO en SEA;
  • Beheren van de website en sociale media;
  • Schrijven van artikelen, blogs, nieuwsbrieven en persberichten;
  • Verschillende grafische opdrachten, zoals het ontwerpen van advertenties;
  • Organiseren van evenementen;
  • Eventueel mogelijkheid voor een onderzoek en/of andere opdracht voor school.

Jouw profiel

Wat bieden wij jou

Wij bieden je een uitdagende stage in een jonge, open, informele en dynamische omgeving met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij je een stagevergoeding. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Marjan de Vries of Lieselotte Dekenga. 

Solliciteer direct!

Wil jij onze nieuwe collega worden? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.