Vacature Subsidieadviseur (SDE+)

Vacature Subsidieadviseur (SDE+)

Heb jij een financieel-technische achtergrond en enkele jaren werkervaring? Wil jij bijdragen aan de energietransitie en wil je ondernemers helpen duurzame energie te produceren? Dan zij wij op zoek naar jou! De overheid ondersteunt ondernemers bij de productie van duurzame energie. Hiervoor stelt zij jaarlijks ca. € 12 miljard subsidie beschikbaar via de SDE+ subsidie. Om in aanmerking te komen voor subsidie dient de ondernemer een businessplan in te dienen die de technische en financiële aspecten van het project behandelt.

Ekwadraat is één van de toonaangevende subsidieadviseurs die ondernemers begeleidt bij het opstellen van dit businessplan en daarbij de realisatie van hun productie-installaties. Voor de uitbreiding van ons team SDE+ zijn we dan ook per direct opzoek naar een nieuwe collega. Het betreft een fulltime functie. Heb jij een brede interesse en ervaring in techniek of de financiële sector, dan verwelkomen wij je graag in ons team! Wie weet kom jij dan binnenkort te werken in ons nieuwe, energie-neutrale en volledig circulair te bouwen kantoorpand.
 

Het bedrijf

Ekwadraat is dé organisatie die (lokale) partijen verbindt om samen projecten te realiseren in energiebesparing en productie van hernieuwbare energie. Wij ontwerpen duurzame energieoplossingen voor landbouw, tuinbouw, overheid, industrie en de woningbouw en zijn betrokken bij projecten met wind, zon, geothermie, houtketels en biomassa.
 

Kerntaken

Als energieadviseur ben je verantwoordelijk voor: 

Functie-eisen

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende functie in een open, informele en dynamische omgeving met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij je een marktconform salaris passend bij je opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Contactgegevens 

Spreekt de functie van specialist omgevingsvergunning je aan, vul dan onderstaande formulier in. Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Cor van de Haar (Algemeen Directeur) via T. 088 4000 500.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer direct!

Wil jij onze nieuwe collega worden? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.