088 4000 500 info@ekwadraat.com

  15 jaar ervaring   Altijd onafhankelijk advies   Innovatieve oplossingen

Vacature Technisch projectleider (SDE+) subsidie

Vacature technisch projectleider (SDE+) subsidie

Heb jij een technische achtergrond en enkele jaren werkervaring? Wil jij bijdragen aan de energietransitie en wil je ondernemers helpen duurzame energie te produceren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De overheid ondersteunt ondernemers bij de productie van duurzame energie. Hiervoor stelt zij jaarlijks ca. € 12 miljard subsidie beschikbaar via de SDE+ subsidie. Om in aanmerking te komen voor subsidie dient de ondernemer een businessplan in te dienen die de technische en financiële aspecten van het project behandelt. 

Ekwadraat is één van de toonaangevende subsidieadviseurs die ondernemers begeleidt bij het opstellen van dit businessplan en begeleiding naar de realisatie van hun productie-installaties. Tijdens de exploitatie fase begeleiden wij onze klanten bij de verantwoording richting de subsidieverstrekker.

Voor de uitbreiding van ons team SDE zijn we dan ook per direct opzoek naar een nieuwe collega. Het betreft een fulltime functie. Heb jij een brede interesse en ervaring in de techniek, dan verwelkomen wij je graag in ons team! Wie weet kom jij dan binnenkort te werken in ons nieuwe, energieneutrale en volledig circulaire kantoorpand.
 

Over ons

Ekwadraat is dé organisatie vooroploopt in de realisatie van de energietransitie. We zijn praktisch en pragmatische en verbinden partijen om samen projecten te realiseren. Wij helpen onze klanten om van ambitie tot realisatie te komen en zijn actief betrokken om met een optimale mix van duurzame oplossingen bij te dragen aan een energieneutraal Nederland. Denk hierbij aan projecten waarin wind, zon, geothermie, houtketels en biomassa een belangrijk onderdeel zijn.  
 

Jouw rol

Als technisch projectleider ben je verantwoordelijk voor: 

Jouw profiel

Wat bieden wij jou

Wij bieden je een uitdagende functie in een open, informele en sterk groeiend bedrijf. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. We organiseren regelmatig bedrijfsactiviteiten en gezellige borrels. Je ontvangt een marktconform salaris passend bij je opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Soliciteer direct!

Wil jij onze nieuwe collega worden? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.