Adviseur/ontwikkelaar duurzame warmte

Wil jij jouw projectmanagement en organisatietalenten inzetten om impact te maken? Ga jij samen met een gedreven team adviseurs de uitdaging aan om de transitie naar een duurzaam en circulair Nederland te versnellen? Wellicht ben jij dan de nieuwe collega van het transitieteam van Ekwadraat.

Ons transitieteam is een team van ervaren professionals en focust zich op vraagstukken van overheden op het gebied van de energie- en warmtetransitie. We maken plannen om wijken aardgasvrij te maken, stellen energiestrategieën op en jagen circulariteit binnen gemeentes en onderwijsinstellingen aan. Het team is groeiende en daarom zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar duurzame warmte met voldoende ervaring en een relevant netwerk.  

Ekwadraat

Wij zijn een duurzaam adviesbureau voor overheden, mkb’ers en de industrie, maar dat is niet alles. Met een breed scala aan diensten willen wij de energietransitie in Nederland stimuleren en versnellen. Denk aan transitiemanagement, financieel management, engineering en modelering, projectontwikkeling, Asset management, beleid en handhaving. Onze klanten en werkzaamheden zijn heel uiteenlopend net als ons team. In ons team staat kennisdeling voorop, het werken met nieuwe technieken en methodes in combinatie met onze expertise maakt dat we een innovatief en sterk team hebben. Wij zijn een team dat verbindend werkt en een hands-on mentaliteit heeft, wij denken in mogelijkheden en kansen.

Functieomschrijving

Je neemt de leiding. Je bent voor onze warmteprojecten het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Jouw technische kennis zet je in om te komen tot de beste manier om een wijk aardgasvrij te maken. In de projecten werk je nauw samen met onze engineers en werk je aan zowel de technische- als economische haalbaarheid van collectieve warmtesystemen, van opwekking tot distributie en levering. Je vertaalt vervolgens deze inzichten naar impact die dit heeft voor alle betrokkenen. 

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring
  • Afgeronde HBO of WO opleiding in bijvoorbeeld techniek of bedrijfskunde
  • Ruime ervaring met het opstellen van businesscases
  • Beschikt over commerciële flair, bent zeer communicatief vaardig, pro-actief en klantgericht
  • Kan beleid en innovaties vertalen naar concrete (technische) projecten
  • Beschikt over een relevant en aantoonbaar netwerk
  • Hebt aantoonbare ervaring met duurzame warmte

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende fulltime functie in een open, informele en sterk groeiend bedrijf. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. We organiseren regelmatig bedrijfsactiviteiten en gezellige borrels. Je ontvangt een marktconform salaris passend bij je opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Standplaats: Leeuwarden of Utrecht

Solliciteren?

Spreekt de functie je aan, vul dan onderstaand contactformulier in! Heb je inhoudelijk vragen, neem dan contact op met Rob Goes, manager Energietransitie via T. 088-4000500/06-42740399. Je hoort vervolgens snel of we je uitnodigen voor een nadere kennismaking.

Ben jij onze nieuwe ontwikkelaar duurzame warmte?

Vul dan onderstaand contactformulier in! Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Rob Goes

De duurzame wereld van morgen, begint vandaag met jou!