Projectmanager Energietransitie

Wil jij in 2021 jouw projectmanagementskills inzetten om impact te maken? Ga jij samen met een gedreven team adviseurs de uitdaging aan om de transitie naar een duurzaam en circulair Nederland te versnellen? Wellicht ben jij dan de nieuwe collega van het transitieteam van Ekwadraat.

Over het transitieteam

Ons transitieteam is een team van ervaren professionals en focust zich op vraagstukken van overheden op het gebied van energietransitie en circulariteit. Denk daarbij aan het aardgasvrij maken van de gebouwde omgeving, onze bijdrage aan regionale energiestrategieën en het aanjagen van circulariteit binnen gemeentes en onderwijsinstellingen. Het team is groeiende en daarom zijn wij op zoek naar een projectmanager/senior adviseur Energietransitie met voldoende ervaring en een relevant netwerk. 


Jouw rol

Jij bent net als wij gemotiveerd om de transitie te versnellen. Je gaat je huidige netwerk met klanten gebruiken en uitbreiden en weet dit ook effectief te benutten. Door effectief gebruik te maken van dit netwerk weet je ook nieuwe opdrachten te generen voor jezelf en de rest van Ekwadraat. Daarnaast ga je natuurlijk zelf ook aan de slag als projectmanager, programmamanager of senior adviseur en werk je mee aan onze projecten. Standplaats is Utrecht/Leeuwarden.

Jouw profiel

Wat bieden wij jou

Wij bieden je een uitdagende fulltime functie in een open, informele en sterk groeiend bedrijf. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. We organiseren regelmatig bedrijfsactiviteiten en gezellige borrels. Je ontvangt een marktconform salaris passend bij je opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Spreekt de functie je aan, vul dan onderstaand contactformulier in! Heb je inhoudelijk vragen, neem dan contact op met Rob Goes, manager Energietransitie via 088-4000500/06-42740399. Je hoort vervolgens snel of we je uitnodigen voor een nadere kennismaking.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct!

Wil jij onze nieuwe collega worden? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.