stagiair(e) managementassistent/secretaresse

De Ekwadraat Group is een innovatie organisatie die van advieswerk tot ontwikkelaarswerkzaamheden uitvoert. De totale organisatie telt negen verschillende merken waarvan Ekwadraat Advies de grootste is. Ekwadraat Advies is een adviesbureau voor overheden, mkb’ers en de industrie op het gebied van duurzame energie, but that’s not all! Wij bieden een scala aan diensten waarmee wij de energietransitie in Nederland willen stimuleren en versnellen, bijvoorbeeld wijkuitvoeringsplannen voor gemeenten, een vergunningsaanvraag doen voor een vergistingsinstallatie etc. Onze klanten en werkzaamheden zijn heel uiteenlopend net als ons team.

De functie

Wij zoeken per direct een stagiair(e) voor minimaal 32 uur per week die alle voorkomende secretariaatswerkzaamheden mee oppakt, zoals het plannen van afspraken en vergaderingen, het organiseren van bijeenkomsten, telefoon beantwoorden, boodschappen/lunch bestellen, meedenken en -helpen aan het verder opzetten van het digitaal archief etc.

Ons team

Het team van Ekwadraat Advies telt zo’n 35 vaste medewerkers met een gemiddelde leeftijd van 31. Het team bestaat uit young professionals aangevuld met senioren waarvan sommige vanaf dag één bij Ekwadraat betrokken zijn. We hebben een informele werksfeer en als de coronamaatregelen het toelaten doen we graag een potje tafelvoetbal en sluiten we de week af met een VRIJMIBO.  

Wat bieden wij jou

Wij bieden je een leerzame stage in een open, informele en dynamische omgeving met een collegiale werksfeer.

Lijkt het je leuk om stage te komen lopen bij Ekwadraat, dan verwelkomen wij je graag! Stuur dan je motivatie en CV naar sollicitaties@ekwadraat.com, of vul het formulier hieronder in. Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Gabrielle Haak, managementassistent/Frouke Slager, HR Adviseur, T. 088 4000 500.

Ekwadraat

Wij zijn een duurzaam adviesbureau voor overheden, mkb’ers en de industrie, maar dat is niet alles. Met een breed scala aan diensten willen wij de energietransitie in Nederland stimuleren en versnellen. Denk aan transitiemanagement, financieel management, engineering en modelering, projectontwikkeling, Asset management, beleid en handhaving. Onze klanten en werkzaamheden zijn heel uiteenlopend net als ons team. In ons team staat kennisdeling voorop, het werken met nieuwe technieken en methodes in combinatie met onze expertise maakt dat we een innovatief en sterk team hebben. Wij zijn een team dat verbindend werkt en een hands-on mentaliteit heeft, wij denken in mogelijkheden en kansen.


Ben jij onze nieuwe stagiair?
Solliciteer direct!

 

De duurzame wereld van morgen, begint vandaag met jou!