Open sollicitatie kantoor Utrecht

Vanaf 1 september 2021 opent Ekwadraat een kantoor in Utrecht vlakbij het Centraal Station. Ben jij gedreven om de energietransitie te versnellen en op zoek naar de volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Word adviseur bij Ekwadraat. Heb je interesse om dit team te komen versterken en deze nieuwe locatie tot een succes te maken? Stuur dan vooral een open sollicitatie via onderstaande formulier.

 

Samen creëren we blijvende oplossingen voor een fossielvrije toekomst, de duurzame wereld van morgen begint vandaag met jou!

Ekwadraat

Wij zijn een duurzaam adviesbureau voor overheden, mkb’ers en de industrie, maar dat is niet alles. Met een breed scala aan diensten willen wij de energietransitie in Nederland stimuleren en versnellen. Denk aan transitiemanagement, financieel management, engineering en modelering, projectontwikkeling, Asset management, beleid en handhaving. Onze klanten en werkzaamheden zijn heel uiteenlopend net als ons team. In ons team staat kennisdeling voorop, het werken met nieuwe technieken en methodes in combinatie met onze expertise maakt dat we een innovatief en sterk team hebben. Wij zijn een team dat verbindend werkt en een hands-on mentaliteit heeft, wij denken in mogelijkheden en kansen.


Wat bieden wij jou

Wij bieden je een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur in een open, informeel en sterk groeiend bedrijf. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. We organiseren regelmatig bedrijfsactiviteiten en gezellige borrels. Je ontvangt een marktconform salaris passend bij je opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Solliciteer hier voor locatie Utrecht

Wij zijn op zoek naar diverse medior en senior adviseurs voor onze nieuwe locatie in Utrecht. Per 1 september openen wij daar onze deuren. Wil jij ons helpen bij het versnellen van de energietransitie in Nederland? Stuur dan hieronder een open sollicitatie én wie weet ben jij na zomervakantie onderdeel van ons team!

De duurzame wereld van morgen, begint vandaag met jou!