Zonne-energie

 

Zonnepanelen op uw bedrijfspand

Heeft u een bedrijfspand met een groot dak en wilt u uw eigen energie duurzaam opwekken? Of heeft u recent een positieve SDE+ beschikking ontvangen en bent u op zoek naar het beste systeem? Ekwadraat kan u met haar onafhankelijke projectbegeleiding ondersteunen bij de aanschaf van een kwalitatief goede zon-PV installatie voor een concurrerende prijs.

Ekwadraat heeft voor u een 8 stappenplan ontwikkeld, waarmee u volledig ontzorgd wordt bij de realisatie van een installatie. Door samen met ons dit stappenplan te doorlopen bent u verzekerd van een kwalitatief systeem en bespaart u op de aanschafkosten.

Timboco Kozijntechniek bespaarde € 30.000,- op haar Zon-PV installatie door onze onafhankelijke projectbegeleiding. Lees verder >>>

Door onze jarenlange ervaring in het realiseren van duurzame energieprojecten weten we precies hoe u het project moet aanpakken om uw project te laten slagen. We bepalen voor u de juiste aanvraagstrategie bij de SDE+ subsidie, stellen een Pakket van Eisen op en begeleiden u door aan te geven waarop u moet letten bij het kiezen van een installatie en een leverancier. Hierdoor kunt u de installatie kiezen met de beste prijs-kwaliteit verhouding die het beste bij uw wensen past. 

Daarnaast begeleidt Ekwadraat u bij de oplevering en de nazorg, door te controleren of de installatie naar behoren werkt en of de administratie juist is afgehandeld voor het ontvangen van de subsidie.

Bent u benieuwd hoe dit stappenplan u verder kan helpen? Download ons stappenplan dan nu of neem contact op met Henk Hartman. 


Henk Hartman
Adviseur

In de samenleving waarin we ons bevinden worden het duurzaam produceren en efficiënter omgaan met energie steeds belangrijker. Projecten waarbij zowel financiële als energetische aspecten samen komen vind ik uitdagend om aan te werken.

Neem contact op voor mijn visie op uw mogelijkheden: 
088 - 4000 534
hhartman@ekwadraat.com