Teken de toekomst

Samen betekenen we iets

Onze generatie staat voor de grootste transitie uit de geschiedenis: de energietransitie. We hebben iedereen nodig om deze transitie voor elkaar te krijgen zodat de generatie na ons kan blijven genieten van een schone, veilige wereld.

We zijn benieuwd hoe jullie de wereld van morgen zien. De kleurplaat is naar jou gemaild. Print deze uit en teken samen met je kind(eren) de wereld van morgen.

 

Teken samen de wereld van morgen. Wij zien het resultaat graag verschijnen.

 

Samen nog meer betekenen?

Ekwadraat is een duurzaam adviesbureau voor overheden, mkb’ers en de industrie, maar dat is niet alles. Met een breed scala aan diensten willen wij de energietransitie in Nederland stimuleren en versnellen. Denk aan transitiemanagement, financieel management, engineering en modelering, projectontwikkeling, Asset management, beleid en handhaving. Onze klanten en werkzaamheden zijn heel uiteenlopend net als ons team. In ons team staat kennisdeling voorop, het werken met nieuwe technieken en methodes in combinatie met onze expertise maakt dat we een innovatief en sterk team hebben. Wij zijn een team dat verbindend werkt en een hands-on mentaliteit heeft, wij denken in mogelijkheden en kansen.

 

 

 

Over Ekwadraat

1100+

Bedrijven geholpen met verduurzaming.

19+

Jaar ervaring in de duurzame energie sector.

50+

Enthousiaste medewerkers die werken aan het versnellen van de energietransitie.

Wij werken onder andere voor
 

Anker stuy logo

Friesland campina logo

Ministerie van infrastructuur en water

Wehkamp logo

Westcord logo