Join the team!

 

Dagelijks werken wij aan de grootste transitie in onze geschiedenis: de energietransitie. Alle medewerkers van Ekwadraat werken met een enorme passie en drive aan het versnellen van deze transitie. Maar dit kunnen we niet alleen én daarom zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn een jong team met een gemiddelde leeftijd van 31. We hebben een informele werksfeer, als de coronamaatregelen het toelaten doen we graag een potje tafelvoetbal en sluiten we de week af met een VRIJMIBO. Wil jij werken in dit hands-on en innovatieve team? Bekijk dan snel onze vacatures. Wie weet werk jij in de toekomst samen met ons aan het verduurzamen van Nederland!

Wil jij iets betekenen? De wereld van morgen begint vandaag met jou!

 

Ekwadraat

Wij zijn een duurzaam adviesbureau voor overheden, mkb’ers en de industrie, maar dat is niet alles. Met een breed scala aan diensten willen wij de energietransitie in Nederland stimuleren en versnellen. Denk aan transitiemanagement, financieel management, engineering en modelering, projectontwikkeling, Asset management, beleid en handhaving. Onze klanten en werkzaamheden zijn heel uiteenlopend net als ons team. In ons team staat kennisdeling voorop, het werken met nieuwe technieken en methodes in combinatie met onze expertise maakt dat we een innovatief en sterk team hebben. Wij zijn een team dat verbindend werkt en een hands-on mentaliteit heeft, wij denken in mogelijkheden en kansen.

 

 

 

Hoe is het om bij Ekwadraat te werken?

  • Een afwisselende baan in een snelgroeiende organisatie
  • De leukste (en beste) collega's
  • Mooiste locatie van Leeuwarden
  • Veel impact en bijdragen aan een duurzame wereld
  • Samen sporten in de fitnessruimte
  • Open cultuur & ontspannen werksfeer
  • Toonaangevende opdrachtgevers
  • De gezelligste VrijMiBo
  • Tafelvoetbal op hoog niveau

 

 

 

Meet the team
 

 

Kristel Cnossen

Senior adviseur vergisting & biogas

Ruud van Aart

Adviseur SDE subsidie & energietransitie

Gabrielle Haak

Frontofficemedewerker/managementassistente

Dirk-Jan Smelt

Adviseur energietransitie

Klaas de Jong

Senior adviseur/procestechnoloog

Famke Leeuwe

Adviseur energietransitie


Bekijk het hele team

 

 

Sinds 2019 werkt ons team o.a. vanuit dit unieke circulaire pand, het Energie Kenniscentrum Leeuwarden. Ons hoofdkantoor staat bovenop een oude afvalbult op de Energiecampus Leeuwarden. Met het gas uit de bult wordt elektriciteit geproduceerd voor de Elfstedenhal (ijshal Leeuwarden).

Werk jij hier straks ook?

 

Werken als senior (adviseur) bij Ekwadraat

Als senior bij Ekwadraat kan je al je kennis overdragen aan onze junior en medior medewerkers. De meesten hebben super specialistische opleidingen gedaan in de duurzaamheid. Zij brengen dan ook veel nieuwe inspiratie en zijn innovatief om mee te werken. Met jouw werk- en levenservaring ben je als een mentor voor deze jonge werknemers.

 

Meer informatie voor seniors

 

 

Sr. Milou: Een verhaal uit de praktijk

6 maanden geleden begon ik als senior in dienst bij adviesbureau Ekwadraat. Ik ging niet over één nacht ijs. Na 5 jaar als ZZP’er, een flinke dosis werkervaring en van nature een beetje dwars vroeg ik me wel af of ik nog baas-proef was. Na een aantal gesprekken was ik overtuigd. Ekwadraat is een adviesbureau dat de energietransitie wil versnellen, praktisch is en veel kennis in huis heeft door de grote diversiteit aan projecten. Daar kan ik mij wel in vinden! 

Lees hier de hele blog van Milou

Frank: van stagiair naar trainee

Tijdens de stage heb ik onderzoek gedaan naar de temperatuur van oppervlaktewater voor het uitvoeren van potentie berekeningen van aquathermie. Voor mijn afstudeeropdracht gaf ik hier een vervolg aan bij Ekwadraat door een duurzaam warmteleveringssysteem te ontwerpen voor een woonwijk met thermische energie uit oppervlaktewater als bron. Na het afronden van de opleiding ben ik in de functie van trainee verdergegaan bij Ekwadraat.

Lees hier de hele blog van Frank

 

Hebben we een match?

Lijkt het je leuk om ons te helpen met het verduurzamen van Nederland, maar zit de juiste vacature er nog niet bij?
Stuur ons dan een bericht met jouw ideale functie. Dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Werken voor de leukste merken