Het Energiecafé

Live café

"Het Energiecafé" De naam van onze podcast zegt het al; een café waar wordt gesproken over de actuele onderwerpen in de energietransitie. Maar wat is een café zonder bezoekers? 

 

Op 2 november om 15.00 uur is ons volgende Energiecafé! Tijdens dit café gaat het over de urgentie van de warmtetransitie. Deze editie vindt plaats in onze dependance te Utrecht. Onze tafelheer Cor van de Haar gaat met onze twee gasten in gesprek. De gasten worden t.z.t. bekend gemaakt. Er is maar plek voor 30 gasten, dus reserveer alvast je plek!

 

Aanmelden Energiecafé: Urgentie van de warmtetransitie

 

 

Adviesbureau duurzaamheid

Het Energiecafé

Een aflevering gemist? Geen probleem, kijk via ons YouTube-kanaal alle afleveringen terug!

Kijk hier!

Meest recente aflevering

Over de podcast: Het Energiecafé

Het is één van de grootste vraagstukken van de eeuw: hoe kunnen we met steeds meer mensen leven, zonder dat het milieu eraan stuk gaat? Elke week staat er wel iets over in de krant of wordt er op radio of tv over gezegd. De ene keer gaat het over het opdoeken van een klimaatakkoord, de andere keer over plastic soep, dan weer over het verdwijnen van natuur door de toenemende noodzaak aan landbouwgrond, of over de zin of onzin van het gescheiden inzamelen van plastic. Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp.

Het Energiecafé is een 2-maandelijks terugkerende podcast waarin we deze actuele thema’s binnen de energietransitie aan de kaak stellen. In de podcast proberen we de voor- en tegens binnen deze transitie te bespreken en kijken we naar kansen en op welke wijze we elkaar kunnen helpen. 

Het energiecafé
Warmtetransitie
Energietransitie
Warmtetransitie
Energietransitie

Meer weten over Het Energiecafé?

Heb je een vraag over de podcast? of een suggestie voor een onderwerp?  Neem dan contact met ons op.

captcha


● 
Vrijblijvend antwoord   Binnen 1-2 werkdagen

"Zit jij de volgende keer
bij ons aan tafel?"

Cor van de Haar

Algemeen directeur