Het Energiecafé

Over de podcast: Het Energiecafé

Het is één van de grootste vraagstukken van de eeuw: hoe kunnen we met steeds meer mensen leven, zonder dat het milieu eraan stuk gaat? Elke week staat er wel iets over in de krant of wordt er op radio of tv over gezegd. De ene keer gaat het over het opdoeken van een klimaatakkoord, de andere keer over plastic soep, dan weer over het verdwijnen van natuur door de toenemende noodzaak aan landbouwgrond, of over de zin of onzin van het gescheiden inzamelen van plastic. Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp.

Het Energiecafé is een maandelijks terugkerende podcast waarin we deze actuele thema’s binnen de energietransitie aan de kaak stellen. In de podcast proberen we de voor- en tegens binnen deze transitie te bespreken en kijken we naar kansen en op welke wijze we elkaar kunnen helpen. 

Meest recente aflevering

Christel Pieper en Marten van der Laan zijn te gast in Het Energiecafé om met Jan Zuidema en Cor van de Haar MBA de mogelijkheden en problematiek binnen systeemintegratie te bespreken.

Energietransitie
Het energiecafé
Het energiecafé
Ekwadraat
Energietransitie
Het energiecafé
Ekwadraat

Live café

"Het Energiecafé" De naam van onze podcast zegt het al; een café waar wordt gesproken over de actuele onderwerpen in de energietransitie. Maar wat is een café zonder bezoekers? Helaas was het tot op heden i.v.m. regelgeving nog niet mogelijk om live publiek uit te nodigen bij de opnames. In januari zal er een nieuwe editie van Het Energiecafé plaatsvinden waar hopelijk publiek bij kan zijn. Houd onze social media en website in de gaten om op de hoogte te blijven van de exacte datum, onderwerp en gasten. 

 

 

Adviesbureau duurzaamheid

Het Energiecafé live!

Meld je hier aan voor Het Energiecafé van januari

Meld je hier aan!

Meer weten over Het Energiecafé?

Heb je een vraag over de podcast? of een suggestie voor een onderwerp?  Neem dan contact met ons op.


● 
Vrijblijvend antwoord   Binnen 1-2 werkdagen

"Zit jij de volgende keer
bij ons aan tafel?"

Cor van de Haar

Algemeen directeur