Adviseur op locatie

Wat kan onze adviseur op locatie betekenen?

Naast alle projecten, onderzoeken en rapporten die onze adviseurs uitvoeren en ontwikkelen bieden wij ook advies, kennis- en inspiratiesessie én detachering aan op locatie.

Op deze pagina vindt u informatie over onze  ‘adviseur op locatie’, wat wij precies kunnen bieden en wat wij al hebben gedaan voor andere opdrachtgevers. Uiteraard kunnen wij deze dienst op maat en naar wens invullen, bent u hierin geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in.

Aanjager | Kwartiermaker | Verbinder praktijk

Onze adviseurs zijn soms voor een langere tijd een aantal uren per week gedetacheerd bij een opdrachtgever. Dit komt vooral voor in de functie van aanjager, kwartiermaker, verbinder praktijk maar ook wel eens voor een tijdelijke vervanging bij zwangerschap of ziekte. Soms hebben opdrachtgevers niemand in huis met specifieke kennis, denk aan een school die iets met Circulaire Economie wil gaan doen of een gemeente die een aanjager duurzame energie zoekt. Ons energie- en warmtetransitie team staat dan voor je klaar. Hieronder volgen een aantal detacheringsklussen die onze adviseurs recent hebben gedaan. 

Unie van Waterschappen

Sinds 1 juli 2020 zijn we Verbinder Praktijk namens de Unie van Waterschappen bij Netwerk Aquathermie.

 

FUMO

Janine Bos is sinds 2019 gedetacheerd bij de Fryske Utfieringstsjinst Miljeu en Omjouwing (FUMO) hierbij werkt ze voor verschillende gemeenten in Noord-Nederland.

Vereniging Circulair Fryslân

In 2019 en 2020 hebben we de rol van aanjager Energie vervuld bij Circulair Fryslân.

 

Gemeente Smallingerland

In 2021 waren we actief als projectleider transitievisie warmte bij de gemeente Smallingerland.

 

Congestiemanagement Alliander

Joost Akkermans werkt sinds 2022, namens Ekwadraat bij Alliander, als accountmanager congestiemanagement. 

Gastcollege | Masterclass | Presentatie

Onze adviseurs, specialisten en experts hebben ervaring met het geven van gastcollege's, masterclasses en presentaties. Regelmatig worden adviseurs gevraagd om te spreken bij een opleiding als ervaringsdeskundige uit het toekomstige werkveld van de studenten. 

Onze technisch manager Jan is, naast zijn functie bij ons, docent bij de Hbo-opleiding Duurzame energie en Energiebesparing Rekenen en Casuïstiek. Ook verzorgd hij lessen bij FedEc: Energie voor niet Technici.

Naast scholing, gascollege's en masterclasses kunnen we ook komen voor een lezing of presentatie. In alle duurzame technieken hebben we minstens één adviseur die hiervoor beschikbaar is.

 

Kennissessie | Inspiratiesessie | Brainstorm

Een inspiratie of brainstormsessie heeft de meeste toegevoegde waarde in het beginstadium van een project, wanneer de kaders nog niet vast staan. De sessie helpt om op een andere manier met een project, situatie of probleem aan de gang te gaan. 

Een brainstorm of inspiratiesessie is een creatief proces, maar om het beste resultaat te krijgen is voorbereiden en een duidelijk gewenst resultaat belangrijk. Daarbij volgen wij drie stappen voorbereiding - inspiratiesessie - uitwerking. Na de sessie maken wij een uitwerking waar de opdrachtgever mee verder kan.

Tijdens een sessie kunnen er experts uit ons netwerk aansluiten met hun eigen ervaring, kennis en kijk op het onderwerp. Hierdoor komen andere perspectieven naar voren. Tevens heeft Ekwadraat contacten met onderwijsinstellingen en kunnen we studenten laten meedenken indien de opdrachtgever dit interessant vindt. 

Gerelateerde projecten

 

Schakel ons vandaag nog in!

Plan dan een gesprek met een van onze adviseurs. Samen kijken we naar uw doelen en uitdagingen en komen we tot een slimme aanpak die voor uw vraagstuk het beste werkt.

 

plan een afspraak

Wilt u gebruik maken van een 'adviseur op locatie'?

Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op en wij helpen u graag verder. 


● 
Vrijblijvend antwoord   Binnen 1-2 werkdagen

"Wij helpen u graag verder!"

Rob Goes

Manager sales & marketing