Adviseur op locatie

Wat kan onze adviseur op locatie betekenen?

Naast alle projecten, onderzoeken en rapporten die onze adviseurs uitvoeren en ontwikkelen bieden wij ook advies, kennis- en inspiratiesessie én detachering aan op locatie. Informatie over wat wij precies kunnen bieden en wat wij al hebben gedaan voor andere opdrachtgevers kun je vinden op deze pagina. Uiteraard kunnen wij deze dienst op maat en naar wens invullen.

Aanjager | Kwartiermaker | Verbinder praktijk

Onze adviseurs worden soms voor langere tijd een aantal uren per week gedetacheerd bij een opdrachtgever. Dit komt vooral voor in de functie van aanjager, kwartiermaker, verbinder praktijk, maar ook wel eens voor een tijdelijke vervanging bij zwangerschap of ziekte. Soms hebben opdrachtgevers niemand in huis met specifieke kennis, denk aan een school die iets met Circulaire Economie wil gaan doen of een gemeente die een aanjager duurzame energie zoekt. Hieronder zie je een aantal projecten voor diverse opdrachtgevers.

Gastcollege | Masterclass | Presentatie

Onze adviseurs en experts hebben ervaring met het geven van gastcollege's, masterclasses en presentaties. Regelmatig worden adviseurs gevraagd om te spreken bij een opleiding als ervaringsdeskundige uit het toekomstige werkveld van de studenten. Zo is onze technisch manager Jan bijvoorbeeld, naast zijn functie bij Ekwadraat, ook docent bij de Hbo-opleiding Duurzame energie en Energiebesparing Rekenen en Casuïstiek. Ook verzorgt hij lessen bij FedEc: Energie voor niet Technici. Naast scholing, gascollege's en masterclasses kunnen we ook komen voor een lezing of presentatie. In alle duurzame technieken hebben we minstens één adviseur die hiervoor beschikbaar is.

Kennissessie | Inspiratiesessie | Brainstorm

Een inspiratie of brainstormsessie heeft de meeste toegevoegde waarde in het beginstadium van een project, wanneer de kaders nog niet vast staan. De sessie helpt om op een andere manier met een project, situatie of probleem aan de gang te gaan. Tijdens een sessie kunnen er experts uit ons netwerk aansluiten met hun eigen ervaring, kennis en kijk op het onderwerp. Hierdoor komen andere perspectieven naar voren. Tevens heeft Ekwadraat contacten met onderwijsinstellingen en kunnen we studenten laten meedenken indien de opdrachtgever dit interessant vindt. 

 

Gerelateerde projecten

 

Schakel ons vandaag nog in!

Plan een gesprek met een van onze adviseurs. Samen kijken we naar de doelen en uitdagingen en komen we tot een slimme aanpak die voor jouw vraagstuk het beste werkt.

 

plan een afspraak

Meer weten wat onze adviseurs op locatie voor jou kunnen betekenen?

Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Wij denken graag mee!


● 
Vrijblijvend antwoord   Binnen 1-2 werkdagen

"Wij helpen je graag verder!"

Rob Goes

Manager sales & marketing