Succesvol verkoop- of overnametraject

Duurzame energie installatie aan- of verkopen?

Een project aan- of verkopen is veel meer dan een transactie. Elk detail telt, vooral binnen de duurzame sector. De veranderende regelgeving, hoge risico’s en het (energie)landschap dat voortdurend verandert, zijn van enorme invloed op de beslissingen die je neemt. De complexiteit van de sector kan daarmee overweldigend zijn. Hoe zorg je ervoor dat jouw duurzame project succesvol wordt, impact maakt en je de juiste (ver)koper vindt? 

Ekwadraat begrijpt de nuances van de duurzame sector als geen ander. Als gespecialiseerd adviesbureau in verkoop- en overnametrajecten binnen deze dynamische sector, staan we naast je om tot het beste resultaat te komen. Van wind- en zonneparken tot vergistings- en biogasinstallaties, wij zijn er om de waarde van je duurzame investering te maximaliseren. 

Een persoonlijke aanpak voor unieke projecten

Jouw visie en doelen vormen de kern van onze strategie. Wij zorgen ervoor dat elk aspect van het traject zorgvuldig wordt beheerd. Van technische en financiële due diligence tot de uiteindelijke afronding, wij begeleiden dit van begin tot eind met:

  • De juiste expertise: onze gespecialiseerde kennis in de duurzame sector biedt de zekerheid dat je project in deskundige handen is.
  • Focus op waarde: wij gaan verder dan alleen technische en financiële due diligence. We onderzoeken en benadrukken de unieke waarde van jouw project.
  • Persoonlijk en op maat: wij begrijpen de emotionele waarde van een project en bieden een betrokken, persoonlijke aanpak.

Onze werkwijze: gedegen, persoonlijk, toekomstgericht

Elk traject begint met een grondige evaluatie. We identificeren waarde vermeerderende en waarde verminderende aspecten om je project optimaal voor te bereiden op de markt. Door een grondige analyse en strategische voorbereiding minimaliseren we risico's en leggen we de focus op waarde creatie voor je project. Ons team werkt nauw met je samen om de ideale (ver)kopers te vinden, afgestemd op jouw situatie en doelstellingen. We maken een passende selectie, plannen bedrijfsbezoeken en begeleiden tot aan de uiteindelijke deal. Tijdens het gehele proces blijven we vooruitkijken. We zetten risico’s om in kansen en we anticiperen op toekomstige ontwikkelingen in regelgeving en marktdynamiek, om zo je positie te versterken. 

Maak je duurzame dromen waar

Het landschap van duurzame verkoop- en overnametrajecten is complex, maar niet onbegaanbaar. Met Ekwadraat heb je een partner die niet alleen de weg kent, maar ook de uitdagingen begrijpt en weet hoe deze aan te gaan. Wil je samen met ons het verschil maken? Neem dan contact met ons op! 

Neem contact op met ons op

Neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij helpen je graag verder. 


● 
Vrijblijvend antwoord   Binnen 1-2 werkdagen

"Ik begeleid je graag tijdens jouw duurzame verkoop- of overnametraject!''

Cor van de Haar

Algemeen directeur