Duurzame bedrijven en bedrijventerreinen


 

De rol van bedrijven en bedrijventerreinen binnen de energietransitie

De wereld staat voor een serieuze uitdagingen op het gebied van energie en milieu, zoals klimaatverandering, uitputting van natuurlijke hulpbronnen en lucht- en watervervuiling. Deze problemen vragen om actie en een verandering in de manier waarop we energie opwekken, gebruiken en economische inrichting. 

Een belangrijk aspect van de energietransitie is de overgang naar duurzame energiebronnen, zoals zonne-energie, windenergie, biogas en waterstof. Duurzame bedrijven en bedrijventerreinen spelen een rol bij het bevorderen en versnellen van deze overgang. Door hernieuwbare energiebronnen te integreren in hun energievoorziening en daarmee de afhankelijkheid verminderen van het centrale elektriciteitsnet.

Meer voor: ondernemers die willen of moeten verduurzamen

Meer voor: bedrijven, overheden of collectieven die een bedrijventerrein willen verduurzamen

 

Duurzame bedrijven

Wil jij jouw bedrijf verduurzamen, moet je aan energiebesparende maatregelen voldoen of andere wettelijke verplichtingen? Wij helpen je graag verder!

Duurzame bedrijventerreinen

Het komen tot duurzame bedrijventerreinen vereist samenwerking tussen bedrijven, lokale overheden en gemeenschappen. Met onze aanpak verduurzamen wij jouw bedrijventerrein succesvol.

Hulp nodig? Wij helpen je graag verder!
 

Het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet, wij helpen je graag verder om de beste aanpak voor jouw bedrijf of bedrijventerrein vast te stellen. 
 

"Ik help je graag met het verduurzamen van jouw organisatie, samen kijken we wat de mogelijkheden zijn!"

Joost Akkermans

Sales- en accountmanager