Junior Adviseur energie- en warmtetransitie

Ben jij gedreven om de energietransitie te versnellen en op zoek naar de volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Word adviseur bij het transitieteam van Ekwadraat. Heb je interesse, lees verder en reageer op deze vacature. Standplaats is Utrecht/Leeuwarden.

Over het transitieteam

Ons transitieteam is een team van ervaren professionals en focust zich op vraagstukken van overheden op het gebied van energietransitie en circulariteit. Denk daarbij aan het aardgasvrij maken van de gebouwde omgeving, onze bijdrage aan regionale energiestrategieën en het aanjagen van circulariteit binnen gemeentes en onderwijsinstellingen. Het team is groeiende en daarom zijn wij op zoek naar een junior adviseur die ons komt versterken!


Jouw rol

Je gaat aan het werk binnen ons team als junior adviseur en werkt nauw samen met de projectleiders in uitdagende energietransitie projecten. De projecten waar jij aan gaat werken zijn zeer divers. Je kan denken aan de volgende type projecten:

 

  • Het (deels) opstellen van plannen om gemeentes aardgasvrij te maken, denk daarbij aan de transitievisie warmte of wijkuitvoeringsplannen
  • Helpen met Organiseren, begeleiden en faciliteren van groepen stakeholders bij interactieve en creatieve sessies
  • (Semi) overheden ondersteunen bij het opstellen van routekaarten om energietransitie-doelstellingen te realiseren 
  • Aanjagen van innovaties en nieuwe samenwerkingen binnen een overheidsorganisatie

Jouw profiel

Je bent bij uitstek een teamspeler. Je bent enthousiast en bevlogen en weet dit over te brengen op je collega’s. Om goed tot je recht te komen in deze functie zijn we op zoek naar een kandidaat die WO opgeleid is. Je opleiding moet aansluiten bij het werk en inhoudelijke trainingen op dit onderwerp is een pré. Daarnaast herken je jezelf in de volgende omschrijving:

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding in de richting van duurzaamheid en/of de energietransitie
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, je kan goed leesbare stukken schrijven en je weet dit te combineren met gevoel voor opmaak, kwaliteit en uitstraling
  • Je bent leergierig en wil binnen en aantal jaar de stap maken naar projectleider of medior adviseur
  • Je kan beleid en innovaties vertalen naar concrete (technische) projecten
  • Je woont in het Noorden van het land

Wat bieden wij jou

Wij bieden je een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur in een open, informeel en sterk groeiend bedrijf. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject. We organiseren regelmatig bedrijfsactiviteiten en gezellige borrels. Je ontvangt een marktconform salaris passend bij je opleiding en ervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Spreekt de functie je aan, vul dan onderstaand contactformulier in vóór 16 augustus! Heb je inhoudelijk vragen, neem dan contact op met Rob Goes, manager Energietransitie via 088-4000500/06-42740399. Je hoort vervolgens snel of we je uitnodigen voor een nadere kennismaking.

15 augustus - laatste dag om te reageren
17 augustus - hoor je of je uitgenodigd wordt
19 augustus - kennismaking met 5 beste kandidaten
24 augustus - tweede sollicitatiegesprek met beste 3 kandidaten
25 augustus - beste kandidaat krijgt contractvoorstel
1 september - starten als junior adviseur

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct!

Wil jij onze nieuwe collega worden? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.