Junior/medior subsidieadviseur

Mogen we je wat vragen? Ben jij, net als wij, tot in je tenen gepassioneerd over het verduurzamen van de wereld? Waar fossiele brandstof is vervangen door duurzame energiebronnen en er aandacht is voor energiebesparing en energieopslag? En sta je te popelen om hier je bijdrage aan te leveren? Maar dan wel het liefst in een jong bedrijf waar de gedrevenheid voelbaar is op het moment dat je de deur binnenstapt? 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In ons team hebben we namelijk een plek vrij voor een subsidieadviseur. In deze rol help jij je klanten om subsidie aan te vragen voor hun duurzame energieprojecten. Regionaal, nationaal of internationaal. Dankzij jou kunnen we onze klanten pas écht blij maken! Want doordat jij hen voorziet van een passend advies zijn zij weer een stap verder in het bereiken van hun doel. Wat overigens ook ons doel is; een duurzame wereld voor ons allemaal.

Jouw mogelijke nieuwe rol en werkomgeving


Over onze klanten gesproken: Met onze 45 collega’s werken we voor bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Denk daarbij aan MKB-bedrijven, gemeentes, hogescholen en universiteiten. Als subsidieadviseur geef je advies op zowel intern als extern vlak. Dit doe je voor bestaande en nieuwe klanten. Je werkt dus met veel verschillende mensen samen voor enorm diverse projecten.

Naast het begeleiden en adviseren van je klanten, houd je je ook bezig met het onderzoeken van subsidieregelingen. Daarvoor heb je onder andere contact met ministeries en provincies. Door jouw opgedane werkervaring weet jij gelukkig als geen ander bij welke uitvoerings- en beleidsorganisaties je moet zijn. 

Werken doe je vanuit ons kantoor in Leeuwarden. Een prachtig nieuw pand met 360° uitzicht. Waar de vloerbedekking is gemaakt van visnetten, we zitten op refurbished bureaustoelen en we eten aan tafels die zijn gemaakt van treinplafonds. Mocht je het nog niet in de gaten hebben; wij gaan lekker op duurzame oplossingen!

Wie zijn wij?

Goed, nu je meer over de functie weet, vertellen we je graag wat meer over ons bedrijf. Bij Ekwadraat verduurzamen we huizen en bedrijven, realiseren we zonneparken, vergisters, warmtenetten en nog veel meer. Het is ons doel om de energietransitie te versnellen. Want met elkaar staan we voor nogal een uitdaging: overschakelen van fossiele brandstoffen naar volledig duurzame energie. En dat in zeer korte tijd. Je snapt: we kunnen jouw hulp goed gebruiken.

We hebben grote ambities en willen ons team komend jaar flink uitbreiden. Zodat we nog beter onze verantwoordelijkheid kunnen nemen in het oplossen van het klimaatprobleem. Zin om je steentje daaraan bij te dragen? Voordat je direct je CV gaat updaten, willen we nog wel wat zaken met je bij langs lopen. Voor deze functie is het namelijk wel erg prettig dat je al wat meters hebt gemaakt.
 

Jij past perfect bij deze functie als je:

 • HBO- of WO afgestudeerd en ervaren op subsidiegebied bent;
 • Geïnteresseerd bent in innovatie, business development en duurzame energietechnieken;
 • Iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden bent;
 • Gedreven, precies en een echte aanpakker bent die altijd voor het beste resultaat gaat.
   

Je ontvangt van ons:

 • Een contract van 32 tot 40 uur per week;
 • We belonen werkervaring! Jouw salaris bepalen we a.d.h.v. jouw achtergrond.
 • Een telefoonvergoeding en laptop;
 • Intrinsiek gemotiveerde collega’s, die net zo ambitieus en gepassioneerd zijn als jij;
 • Een ontwikkeltraject waarmee je toewerkt naar de volgende stap in je carrière.

 

Samengevat

We zoeken een collega voor 32-40 uur per week. Wij bieden je een uitdagende functie in een open, jong en sterk groeiend bedrijf. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van een persoonlijk ontwikkeltraject onder begeleiding van een ervaren collega. Je ontvangt een marktconform salaris. Inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring. 

Contactgegevens

Kun jij ook niet wachten om kennis te maken? We zien je sollicitatie graag tegemoet! Stuur je CV samen met een motivatie naar sollicitaties@ekwadraat.com of vul het onderstaande solicitatieformulier in. Heb je op voorhand nog vragen? Geen probleem! Bel gerust even met Hoa Pham, Manager Subsidies en Financiering: 06-13050991.
 

Wil jij iets betekenen voor een fossielvrije toekomst,
solliciteer direct!

Wil jij onze nieuwe collega worden? Vul dan je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

De duurzame wereld van morgen begint vandaag met jou!

Junior/medior subsidieadviseur