Duurzaam nieuws

Cor van de Haar nieuwe directeur Ekwadraat Advies

Ekwadraat Advies zet de stap naar de volgende fase met vanaf 1 februari Cor van de Haar als nieuwe directeur. Huidige directeur Douwe Faber gaat zich richten op activiteiten in Ekwadraat Group waar Ekwadraat Advies een onderdeel van is. Andere ondernemingen binnen Ekwadraat Group zijn Greenmove Technologies en Trineco.

Cor van de Haar heeft de afgelopen zes jaar als zelfstandige diverse interim directieposities vervuld. Hij heeft hiermee ruime ervaring opgedaan in het aansturen van advies- en projectorganisaties. “Mijn drive en focus ligt bij het professionaliseren en het laten groeien van organisaties door klantgerichter, efficiënter en slimmer te werken, de noodzaak om te blijven innoveren en om de woorden "Het kan niet!" te weerleggen.” Cor is een gedreven toekomst- en resultaatgerichte manager met bewezen resultaten in het sturen en leiden van bedrijven/organisaties naar een volgende fase.

“Ik kijk er naar uit om Ekwadraat naar de volgende fase te brengen en invulling te geven aan de groeiambities. Ik sta in mijn kracht bij het zien van kansen in de markt en ik weet deze vervolgens te vertalen naar toegevoegde waarde voor onze klanten. Door partijen, intern en extern, aan elkaar te verbinden, kunnen we samen succesvol zijn en daarmee het verschil blijven maken in energie en duurzaamheid. Ik zie het als een geweldige kans om samen met het Ekwadraat team verdere stappen te zetten in het op elkaar laten aansluiten van onze duurzame oplossingen, waaraan in de markt steeds meer behoefte is.”, zegt Cor van de Haar. 

Douwe Faber ziet deze volgende fase vol vertrouwen tegemoet: “Ekwadraat Advies is vol bloei en groei. Cor is de aangewezen persoon om Ekwadraat Advies verder te laten groeien in de markt van de energietransitie.”