Duurzaam nieuws

Ekwadraat branchewinnaar Nationale Business Succes Award 2016

Volgens de jury weet Ekwadraat zich te onderscheiden door haar geloof in de kracht van de lokale economie, door te ondernemen met andere ondernemers en het streven om de energie weer terug te brengen bij de mensen. “Voor ons is het continu weer jezelf uitvinden. Prachtig dat dit landelijk wordt gewaardeerd door deze prijs. Tige grutsk binne wy hjirmei.”, zegt directeur Douwe Faber.

Nationale Business Succes Award

Sinds 2011 reikt het Nationale Business Succes Award Instituut jaarlijks de Succes Award uit aan de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches. De Nationale Business Succes Award-verkiezing is de grootste ondernemersprijs van Nederland. Daarnaast is het de enige ondernemersprijs met een eigen televisieprogramma. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. Uitsluitend topbedrijven met een voorbeeldfunctie worden voorgedragen voor nominatie. Zij dienen te beschikken over een succesvisie, een kerngezonde bedrijfsvoering en een onderscheidende positie in hun markt.

De jaarlijkse Nationale Business Succes Award wordt uitgereikt in samenwerking met het Algemeen Dagblad (AD), BNR Nieuwsradio, Elsevier, het Financieele Dagblad (FD), Managementteam, Nieuwsbank, NU.nl, RTL, SBS6 en Quote.

In het eerste kwartaal van 2017 strijden alle branchewinnaars om de nationale titel. Ook hier is Ekwadraat voor genomineerd.

Op 10 juli wordt Ekwadraat als branchewinnaar voorgesteld in het programma De Succesfactor op RTL7.