Duurzaam nieuws

Ekwadraat verlengt sponsoring stichting Nieuwland

Ekwadraat en stichting Nieuwland

Ekwadraat is actief om samen met stichting Nieuwland het gebied verder te ontwikkelen. Dankzij het grote kennisnetwerk van Ekwadraat wordt er verder gekeken dan alleen de glastuinbouwsector. Ook voor andere duurzame projecten in de regio zijn er ontwikkelingen waar Ekwadraat haar kennis op het gebied van duurzaamheid kan inzetten.

Een belangrijke ontwikkeling in het gebied is het boren van een geothermiebron in Luttelgeest. Naar verwachting zullen er op termijn twee putten worden geboord. De opsporingsvergunning is verzorgt door Ekwadraat en de vervolgstappen voor de betrokken bedrijven worden door Ekwadraat begeleid.

Met deze geothermie bronnen wordt het glastuinbouwgebied landelijk op de kaart gezet.

Wim Verhaar

Ekwadraat heeft haar sponsorcontract met de stichting Nieuwland verlengt. Namens Ekwadraat is Wim Verhaar aanwezig om de verlenging met Leo Neeleman te bespreken. Wim Verhaar is per 1 november j.l. werkzaam bij Ekwadraat. Samen met Adri Kuyper zal Wim zich bezig houden met het verder ontwikkelen van o.a. geothermie in de glastuinbouw.

Wim Verhaar heeft veel ervaring in de wereld van de glastuinbouw. Afkomstig uit een echte tuindersfamilie en vele jaren als zelfstandig glastuinder actief te zijn geweest heeft Wim Verhaar, na 8 jaren werkzaam in de agrarische verzekeringen, zijn werkterrein verlegt naar Ekwadraat.

Op de eerst volgende businessclub van de stichting Nieuwland wil Wim Verhaar graag met u kennismaken.

Energiemonitoring