Duurzaam nieuws

"Voor het kloppen van een hart is zuurstof essentieel. Een betrouwbaar toekomstbestendig energiesysteem is, zoals zuurstof voor het hart; noodzakelijk voor de maatschappij waar wij onderdeel van zijn. Vanuit deze overtuiging ben ik gemotiveerd om u bij te staan en richting te geven voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering."

- Arjon Wilpstra, adviseur energietransitie

 

 

 

 

 

"Het is tijd voor actie. We moeten minder praten en meer doen!"

- Rob Goes, adviseur energietransitie

 

 

 

"Een ambitieus #klimaatakkoord is noodzakelijk als kantelpunt in de energietransitie. Laten we de innovatiekracht van Nederland maar weer eens uit de kast trekken!"

- Andries Metz, adviseur energietransitie 

 

 

 

 

 

"Al 16 jaar werken wij aan de energietransitie met onze lijfspreuk delen, durven, doen"

- Douwe Faber, eigenaar

 

 

 

"Vanuit mijn eigen overtuiging wil ik bijdragen aan projecten over energiebesparing en duurzame energieproductie. Met veel passie en gedrevenheid pak ik de complexe regelgeving op om tot een goede vergunning te komen zodat de productie van duurzame energie mogelijk wordt gemaakt."

- Kristel Cnossen, adviseur vergunningen

 

 

 

"Zonder hoge ambitie, geen groots resultaat. We moeten verduurzamen en voor deze transitie zijn grootse resultaten nodig. Dit bereiken we alleen als we samenwerken, kennis delen en van elkaar leren. Ik ben voor een #klimaatakkoord met ambitie, jij ook?"

- Marjan de Vries, adviseur energietransitie