Webinar warmte, van beleid naar uitvoering

Gehost door Citisens, Mett en Ekwadraat

Zonder betrokkenheid van bewoners geen succes in de energietransitie! Zelf energie opwekken, iedereen van het aardgas af, korter douchen of huizen isoleren? De energietransitie komt letterlijk achter elke voordeur. Elke wijk, buurt of dorp heeft een eigen aanpak nodig. Elke woning is uniek en tegelijkertijd zijn er ook overeenkomsten en beren. Maar één ding is zeker, je moet samenwerken met buurtbewoners en partners. Iedereen heeft elkaar nodig.  

In dit webinar geven wij, Citisens, Mett en Ekwadraat, een inkijkje wat mogelijk is als je samenwerkt en gebruik maakt van elkaars kwaliteiten. 

Citisens met kennis van de mens en betrokkenheid. Mett met kennis om community’s te bouwen en onderhouden. Ekwadraat met inhoudelijke kennis en pionier in de energietransitie. 


Citisens

Citisens heeft een eigen segmentatiemodel ontwikkeld waarin we 8 typen inwoners onderscheiden die van elkaar verschillen in participatievoorkeuren en vertrouwen in de overheid. Van deze groepen zijn achtergrondkenmerken zoals leeftijd, welvaart en opleidingsniveau bekend. Met deze database weten we het betrokkenheidsprofiel van alle huishoudens in Nederland. Onze panelleden (meer dan 65.000 Nederlanders) geven met grote regelmaat hun mening over maatschappelijke vraagstukken.

Mett

Je wilt moeiteloos mensen bij elkaar brengen, een dialoog mogelijk maken en kennisdelen stimuleren? Dat gaat een stuk makkelijker met een met een online platform van ons. Met een community platform ben je verzekerd van een energieke community. Dat maakt samenwerken een stuk eenvoudiger.

 

Ekwadraat

Onze generatie staat voor de grootste transitie uit de geschiedenis: de energietransitie. In een kort tijdsbestek moeten we overschakelen van fossiele brandstoffen naar volledig duurzame energie. En we hebben iedereen nodig om deze enorme transitie voor elkaar te krijgen. Ons doel is om de energietransitie te versnellen. Ekwadraat onderzoekt wat de kansen en mogelijkheden zijn per specifieke situatie en welke processen doorlopen moeten worden om die te benutten. Dit doen we al 20 jaar!

Webinar: De KNOP MOET OM

Op 11 oktober (12.00 uur) vertellen wij in samenwerking met Citsens en Mett hoe wij gemeenten kunnen ondersteunen bij de stap van beleid naar uitvoering. Wij praten je bij tijdens een informatieve lunch!🥑 Jij zorgt voor je lunch, wij voor het webinar. 💻 Schuif ook bij deze lunchwebinar!

Heb je vragen over deze lunchwebinar?

Neem dan hieronder contact op met één van onze adviseurs. 

 


● 
Vrijblijvend antwoord   Binnen 1-2 werkdagen

"Vragen over deze webinar? Ik beantwoord ze graag!"

Sabrina Kouwenhoven

Manager publiek domein