Nieuw kantoor in Utrecht

Leeuwarden, 2 juli 2020 - Adviesbureau Ekwadraat uit Leeuwarden opent haar deuren per 1 september ook in Utrecht, vlakbij Utrecht Centraal. Vanaf de nieuwe locatie zal het energieadviesbureau ondernemers en overheden in het midden en westen van het land helpen bij de energietransitie.

De komende 30 jaar wacht ons land een belangrijke taak om de klimaatdoelstellingen te realiseren. Ondernemers en de overheden moeten geholpen worden om aan deze doelstelling te voldoen. Ekwadraat zal met haar kennis van de energietransitie, de ondernemers en overheden helpen bij onafhankelijk advies. Cor van de Haar, Algemeen directeur van Ekwadraat Advies: “Naast de klimaatdoelstellingen is een stad als Utrecht uitermate geschikt om de volgende vestiging te open, hier zijn veel mensen die ook hun steentje willen bijdragen aan de energietransitie en graag werkzaam willen zijn voor een bedrijf als Ekwadraat. Voor ons nieuwe kantoor zijn we zeker op zoek naar ambitieuze collega’s die intrinsiek gemotiveerd zijn om een bijdrage hieraan te leveren.”

Al 18 jaar zet Ekwadraat Advies zich in om de energietransitie in Nederland te versnellen. Het bedrijf werd opgericht in Leeuwarden en is een onafhankelijk energieadvies bureau, dat zich richt op energiebesparing en duurzame energie productie. Het bedrijf begeleidt bedrijven en projectontwikkelaars bij het realiseren van projecten o.a. op het gebied energiebesparing, zonne-energie, vergisting, aardwarmte en biomassa gestookte installaties. Door een integrale aanpak kan het bedrijf klanten begeleiden van idee tot realisatie.

Van Leeuwarden naar Utrecht
De laatste jaren is het bureau zich ook meer gaan richten op opdrachten en klanten buiten Noord-Nederland. Cor van de Haar: “We zien onze opdrachten in Midden- en Zuid-Nederland toenemen, om dichter bij deze en toekomstige klanten gevestigd te zijn, maken wij nu de stap om een kantoor te openen dat centraal in Nederland ligt.” Het team van Ekwadraat telt samen met haar zusterorganisaties zo’n 65 man, die allemaal vanuit Leeuwarden of Groningen werken. “Een aantal van deze collega’s zullen ook vanuit Utrecht gaan werken, aangevuld met nieuwe medior en senior adviseurs. Op onze website is hierover meer te vinden voor geïnteresseerden” aldus Cor van de Haar. 

Het hoofdkantoor van Ekwadraat Advies, gevestigd op de Energiecampus Leeuwarden.

Nieuwe medewerkers

Voor onze nieuwe locatie in Utrecht zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's die samen met ons de energietransitie in Nederland willen versnellen! Ben je hierin geïnteresseerd stuur dan vooral een open sollicitatie via onderstaand formulier!

 

Samen creëren we blijvende oplossingen voor een fossielvrije toekomst, de duurzame wereld van morgen begint vandaag met jou!

Solliciteer hier voor locatie Utrecht

Wij zijn op zoek naar diverse medior en senior adviseurs voor onze nieuwe locatie in Utrecht. Per 1 september openen wij daar onze deuren. Wil jij ons helpen bij het versnellen van de energietransitie in Nederland? Stuur dan hieronder een open sollicitatie én wie weet ben jij na zomervakantie onderdeel van ons team!