Win een CO2-footprint incl. reductiemaatregelen!

Winactie

Wij geven op de 10 oktober 2021, Dag van de Duurzaamheid, een CO-footprint inclusief reductiemaatregelen t.w.v. € 2500,- weg aan een bedrijf binnen het mkb. Wil jij kans maken op deze prijs? Meld je dan hieronder aan!

Wat is een CO2-footprint?

CO2-uitstoot wordt een steeds belangrijker ondernemersthema. De hoeveelheid CO2 die bedrijven uitstoten wordt met name bepaald door de energie die wordt gebruikt, transportbewegingen gemaakt door medewerkers en de bedrijfsactiviteiten die worden uitgevoerd. De CO2-uitstoot van een organisatie wordt een steeds belangrijkere prestatiemaatstaf, zo ook bij aanbestedingstrajecten. Dit speelt al een belangrijke rol bij grote bedrijven en dit zal de komende jaren ook steeds meer gaan gelden binnen het mkb. Een CO2-footprint laat zien wat de invloed van de bedrijfsactiviteiten op het milieu is op het gebied van CO2-uitstoot. Met een CO2-footprint en -reductieplan kan je je bedrijfsvoering verbeteren en je organisatie verduurzamen. 

Wat biedt een CO2 reductieplan jouw organisatie?

De CO2-footprint geeft inzicht in de impact die je organisatie op het milieu heeft. De vraag vanuit de markt naar duurzaam en verantwoorde producten en diensten neemt steeds meer toe. Bedrijven die op duurzame wijze bedrijfsactiviteiten uitvoeren behalen een concurrentievoordeel doordat de markt vraagt naar duurzame producten. Zo bieden producten die worden geproduceerd met een lage CO2-footprint een uniek voordeel vergeleken met producten die niet op een duurzame manier zijn geproduceerd.

 

Onze adviseurs staan klaar om zo'n footprint met reductiemaatregelen voor jouw bedrijf te maken! Wil je kans maken op de winactie? Meld je dan hieronder aan. 
 

Deze winactie is gesloten. Wil je toch een COfootprint laten maken voor jouw organisatie/bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in.