Acht nieuwe energietransitieversnellers in dienst

Acht nieuwe collega's tijdens Covid-19

Op 1 september, duurzame dinsdag, kwamen er maar liefst acht energietransitieversnellers in dienst bij Ekwadraat. Deze duurzame toppers gaan aan de slag om Nederland te verduurzamen en de energietransitie te versnellen. Dat we dit jaar wilde groeien stond vast, maar toen Nederland in maart getroffen werd door Covid-19 wisten we niet hoe realistisch dit nog was.

Hier en daar zitten er inmiddels weer mensen op hun werkplek in het Energie Kenniscentrum Leeuwarden, onze thuisbasis. Er is het pand genoeg ruimte om fysieke afspraken op 1,5 meter door te laten gaan. Algemeen Directeur Cor van de Haar zegt: “Ik ben blij, trots en opgelucht dat ondanks Corona het advieswerk gewoon doorging. Alle adviseurs werkten door vanuit huis en dit hebben ze erg goed gedaan.” 

De energietransitie gaat door

Nu een half jaar na de eerste vastgestelde Covid-19 besmetting in ons land, zoeken mensen elkaar weer wat op. “Je merkt dat men de interactie heeft gemist. Elkaar weer in levenden lijve zien helpt om tot nieuwe inzichten te komen, creatieve oplossingen te bedenken en mooie samenwerkingen met partners aan te gaan”.

“Dat wij ondanks deze roerige tijden acht nieuwe mensen aan het team kunnen toevoegen laat zien dat de energietransitie leeft en Nederland bereid is te verduurzamen, ook ten tijde van Corona” aldus Cor. 

Vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?
 

Neem gerust contact op!


● 
Vrijblijvend antwoord   Binnen 1-2 werkdagen

"Vragen op het gebied van marketingcommunicatie?
Ik sta voor je klaar!"

Lieselotte Dekenga

Marketing & Communicatie