Team

Marlijn van der Meulen

Ik ben enthousiast om mijn bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. Tijdens mijn bachelor ontwaakte mijn interesse in duurzaamheid, wat me aanspoorde om op zoek te gaan naar manieren waarop ik mijn steentje kon bijdragen aan een groenere planeet.

Deze zoektocht leidde me naar de Jönköping University in Zweden, waar ik de master Sustainable Communication heb gevolgd. Mijn focus lag op het verkennen van de relatie tussen media en communicatie in combinatie met de ecologische, sociale en economische dimensies van duurzaamheid. Specifieke aandachtsgebieden waar ik me op focus zijn milieucommunicatie, communicatie voor ontwikkeling, global journalism, en transmedia storytelling.

Ik zet mijn liefde voor creativiteit graag in bij alles wat ik doe. Voor mij is het vinden van innovatieve manieren om duurzame boodschappen over te brengen van essentieel belang.

Mijn toekomstvisie is duidelijk: ik wil blijven bijdragen aan een duurzamere wereld door mijn kennis en creativiteit te benutten. Ik geloof sterk in de kracht van effectieve communicatie om positieve verandering te stimuleren. Laten we samen werken aan een groenere toekomst, waarin creatieve oplossingen en duurzaamheid elkaar versterken.
 

Creatief en leergierig

Marlijn van der Meulen

Contactgegevens