Wij staan in de finale van De HET ondernemersprijs

De HET ondernemersprijs 058

Wij horen bij de 3 finalisten van De HET Leeuwarder ondernemersprijs! Super blij en vereerd zijn wij met deze nominatie uit het grote aantal inzendingen van dit jaar. Wij willen onze medefinalisten Grenzelooswerk en Wafilin Systems B.V. uiteraard ook feliciteren, may the best 𝐖𝐈𝐍!

Op maandag 20 januari heeft wethouder Friso Douwstra de drie finalisten in de Kanselarij bekend gemaakt. Innovatie staat centraal bij deze prijs omdat innovatie een voorwaarde is voor goed ondernemerschap. Voor continuïteit. En omdat innovatie dé kans is voor onze regio om het ondernemersklimaat op peil te houden.

De finale

De finalisten gaan de komende maand een special traject in om hun ondernemer-skills te verbreden. Op 10 februari is de finale en pitchen de finalisten hun bedrijf voor de jury en Commerciële Club Leeuwarden. Hierna kan ook het publiek thuis zijn of haar stem uitbrengen op de finalisten. Het bedrijf dat de meeste punten scoort op de pitch, de publieke score en de jurybeoordeling wint uiteindelijk de Leeuwarder Ondernemersprijs De HET. De bekendmaking van de winnaar zal plaatsvinden tijdens de BCDN beurs in het WTC te Leeuwarden op 25 maart 2020 tussen 17.00 - 19.00 uur. 

Er is dan ook de gelegenheid om op ons te stemmen, de publieksstem telt mee in de uitslag, dus vraag hier snel je gratis toegangskaart aan.

Meer informatie over dit nieuws?

Neem dan contact met mij op!
 


● 
Vrijblijvend antwoord   Binnen 1-2 werkdagen

"Ik sta klaar om al uw persvragen te beantwoorden!"

Lieselotte Dekenga

Marketing & Communicatie