Keatsclub de Boer is na een gedwongen pauze van twee jaar al lekker voortvarend bezig met de organisatie van de Stienzer Keatsdagen 2022. Een evenement dat is uitgegroeid naar een prachtig dorpsfeest voor de regio met allerlei activiteiten. Sportief hoogtepunt van dit weekend is de hoofdklasse kaatspartij voor dames en heren. Ekwadraat is dit jaar trotste hoofdsponsor van dit topevent!


Supporter van Friese sporttradities
Onlangs werd bekend dat Ekwadraat graag de hoofdsponsor is van de hoofdklasse kaatspartijen tijdens de Stienzer Keatsdagen. “Dit geeft ons als club het zelfvertrouwen om de kaatsdagen voor dit jaar nóg beter op de kaart te zetten. De voorbereidingen zijn al in volle gang,” vertellen Frans Bikowski (lid commerciële commissie van de kaatsclub) en Hans Zwart (bestuurslid Keatsclub de Boer). Ekwadraat begeleidt bedrijven, gemeentes en ondernemers bij het realiseren van duurzame energieprojecten maar staat ook midden in de Friese gemeenschap. CEO Douwe Faber is het type dat stelt dat elke Fries moet kunnen kaatsen en schaatsen. Zijn bedrijf is daarom ook overtuigd sponsor van de KNSB Gewest Fryslân, vanuit deze gelederen was er dit seizoen zelfs een deelnemer aan de olympische spelen! “Als kaatsclub vinden we het natuurlijk prachtig dat dit bedrijf nu ook aan ons verbonden is,” stelt voorzitter Gosse Faber trots. Keatsclub de Boer en Ekwadraat delen de visie dat typisch Friese sporten zoals het kaatsen levend gehouden moeten worden. “In 2018 hebben we het project Culturele Hoofdstad gehad dat in het teken stond van Mienskip, voor ons gaat die Fryske Mienskip nog veel verder terug. Bijvoorbeeld met de traditionele Friese sporten, waar het keatsen de voornaamste van is. Voor ons staat dit net als de schaatsport, die wij al jaren sponsoren, voor verbroedering en daar willen we als maatschappelijk betrokken bedrijf graag onderdeel van zijn” , zo stelt Douwe.


Stienzer Keatsdagen editie 2022
De kaatspartijen en het bijbehorende (dorps)feest staan bij zowel de KNKB, de kaatsers als bij het grote publiek prominent op de kalender. Elke nieuwe editie weet de organisatie deelnemers en bezoekers te animeren met een gezellig programma. De details over de (muzikale) invulling voor 2022 worden spoedig bekendgemaakt. De Keatsdagen zijn dit jaar van woensdag 8 tot en met zondag 12 juni. De hoofdklasse kaatspartij voor dames is op vrijdag 10 juni, die van de heren op zondag 12 juni. Het belooft een mooie zomer vol evenementen te worden waar eigenlijk iedereen naar uitkijkt. 

Meer informatie over sponsoring of in contact komen met onze marketing afdeling?

Vul dan onderstaand formulier in, dan maken we een afspraak!


● 
Vrijblijvend antwoord   Binnen 1-2 werkdagen

"Ik sta klaar om al uw persvragen te beantwoorden"

Lieselotte Dekenga

Marketing & Communicatie