Meiden 3 havo/wvo gezocht

TechMission 6 oktober 2020 bij het Energie Kenniscentrum in Leeuwarden.

Op dinsdag 6 oktober a.s. wordt deze dag georganiseerd in het Energie Kenniscentrum Leeuwarden. Deze dag kunnen er 20 meiden vanaf klas 3 havo/vwo kennis maken met vrouwen en beroepen in de techniek. 

Vanuit Ekwadraat zullen Janine Bos, adviseur duurzame energie, en Anna Meyering, traineeship, aanwezig zijn. Daarbij zijn er nog drie andere vrouwen van andere organisaties. Benieuwd naar de verhalen? Ben je of ken je iemand dit leuk lijkt?

Aanmelden kan vóór 2 oktober via www.techmission.frl. Wel met overleg met de decaan natuurlijk! Doe dit snel, want voor de eerste 20 aanmeldingen is zeker plek. Deelname is gratis. 

TechMission

TechMission een initiatief van 4 vrouwen met hart voor bouw en techniek. Ze streven naar meer meiden interesseren voor de bouw en de techniek, dit doen ze door workshops, bezoeken bij organisaties en meiden kennis laten maken met andere meiden/vrouwen met interesse in de tehniek.

Elk jaar organiseert TechMssion in Friesland een (mid)dag om meiden kennis te laten maken met vrouwen en beroepen in de (bouw)techniek. Komende dinsdag 6 oktober a.s. zal dit in het Energie Kenniscentrum Leeuwarden plaatsvinden. ''Een inspirerende plek om met vrouwen in super interessante technische beroepen kennis te maken en van alles over hun werk, motivatie, vooropleiding, etc. te weten te komen. Misschien is het ook wat voor jou!'' aldus TechMission.

 

Programma


12.15 uur Inloop
12.30 uur Welkom bij het Energie Kenniscentrum Leeuwarden
12.40 uur Lunch. Deze krijg je van Ekwadraat.
13.00 uur Wat gaan we doen en hoe.
13.15 uur Speeddates
13.50 uur Doe-opdrachten (2)
14.55 uur Wat vond je ervan? We sluiten af met een quizzz
15.15 uur Naar huis

 

Vervoer

Kom je met de bus of trein naar Leeuwarden, dan is er vervoer vanaf het station naar het Energie Kenniscentrum en weer terug. Wil je hier gebruik van maken? Geef het aan bij jouw aanmelding voor deze middag.

 

Aantal deelnemers

Om de Corona-regels op locatie te kunnen handhaven, hebben we het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 20. Bij veel belangstelling organiseren we deze middag nog een keer.

Ekwadraat

Vanuit Ekwadraat zullen Janine Bos, adviseur duurzame energie, en Anna Meyering, traineeship, aanwezig zijn. Hieronder alvast een korte introductie.

Janine Bos: 

Heeft gestudeerd aan de TU Delft en deed daar de Bachelor Industrieel ontwerpen en de Master Sustainable Energy Technology met als afstudeerrichting de windenergie. Sins 2016 is ze werkzaam bij Ekwadraat en doet nu projecten op het gebied van energiebesparing, CO2-besparing, circulaire economie en daarbij regelt ze de subsidies. 

Anna Meyering:

Anna Meyering is sinds september 2020 aan het werk bij Ekwadraat en doet een traineeship. Zo kans ze in 1,5 jaar tijd meedraaien op alle verschillende afdelingen binnen het team. 

Benieuwd naar alle verhalen? Aanmelden kan vóór 2 oktober via www.techmission.frl. Wel met overleg met de decaan natuurlijk! Doe dit snel, want voor de eerste 20 aanmeldingen is zeker plek. Deelname is gratis. 

Vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?
 

Neem gerust contact op!


● 
Vrijblijvend antwoord   Binnen 1-2 werkdagen

"Vragen op het gebied van marketingcommunicatie?
Ik sta voor u klaar!"

Lieselotte Dekenga

Marketing & Communicatie