Voedingsoase

9 september 2023 | Expeditie door de Toekomst!

De voedingsoase

Op 9 september opent de Energiecampus Leeuwarden van 12.00 tot 20.30 uur haar deuren voor bezoekers van jong tot oud. Wij nodig jou van harte uit om ons een bezoek te brengen tijdens deze dag! Tijdens dit gratis event kunnen de bezoekers kennismaken met de wereld van duurzaamheid en het toekomstige energielandschap. Het terrein van de Energiecampus Leeuwarden zal die dag bestaan uit verschillende themapleinen waar bezoekers het toekomstige energielandschap kunnen beleven, ervaren en bekijken.

Tijdens het event kun je op het horecaplein de Voedingsoase kennismaken met lekkere en duurzame maaltijden van Bowls ‘n Rolls. Daarnaast vind je een bar van Brouwerij de Boom, waar bier en andere duurzaam geproduceerde drankjes gehaald kunnen worden. Koffie en wat lekkers worden verzorgd door Brownies & Downies. Er is genoeg ruimte op de circulaire picknickbanken van Opnieuw om te genieten van een hapje en een drankje en om op te laden voor het vervolg van de Experienceroute.  

12.00-20.30 uur

Lunchen & diner bij Bowls 'n Rolls

Bowl’s n rolls is het poké bowl restaurant van Leeuwarden en staat voor gemak en kwaliteit! Een snelle, gezonde en voedzame maaltijd voor een betaalbare prijs! Wij serveren o.a. poké bowls, salade bowls, wraps, sandwiches en bao buns! Hou je van een vers sapje? Probeer dan ook eens onze slowjuices of smoothies uit! Voor dit event maken wij uitsluitend gebruik van duurzame en biologische producten.

 

12.00-20.30 uur

Koffie, thee en lekkers bij Brownies & DownieS

Elke dag streven Michel, Sander en de bijzondere medewerkers ernaar jullie van de lekkerste gerechten te voorzien. Met dagverse producten is het voor de Brownies & DownieS koks een feest om in de keuken te staan. Puur is perfect. Deze visie zie je ook terug op de borden. Tijdens dit event wordt er circulair gebak geserveerd. De basis is namelijk gemaakt van 'oud' brood. Brood is een van de meest verspilde voedingsproducten in Nederland. Kom deze 'brood'-taart dus zeker even proeven. Daarnaast kan je natuurlijk ook genieten van Brownies, de specialiteit van Brownies & DownieS. 

 

12.00-20.30 uur

Duurzaam drankje bij Brouwerij de Boom

Stichting Brouwerij de Boom is een sociale onderneming zonder winstoogmerk. Alle opbrengst van het bier gaat naar het planten van Nederlands bos en het steunen van natuurherstelprojecten. Tijdens de Expeditie kan je genieten van een lekker koud Saison biertje van de 'boom'-tap of genieten van biologisch wijntje of een duurzaam frisdrankje.

 

Wil je meer informatie over de expeditie door de toekomst?

Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we contact met je op!


● 
Vrijblijvend antwoord   Binnen 1-2 werkdagen

"Heb je vragen over bovenstaande? Neem dan contact met mij op!"

Lieselotte Dekenga

Marketing & Communicatie

Samen meer betekenen voor de wereld van morgen!