088 4000 500 info@ekwadraat.com

  15 jaar ervaring   Altijd onafhankelijk advies   Innovatieve oplossingen

Urban Energy

De Urban Energy subsidie is onderdeel van de Topsector Energie. Deze regeling stimuleert onderzoek naar en ontwikkeling van producten en diensten op het gebied van energiebesparing, duurzame energie en energie-infrastructuur in de gebouwde omgeving. 

Deze subsidie is aan te vragen door ondernemers, wetenschappers en kennisinstellingen. In dit artikel leest u of uw project in aanmerking komt.


Wat is de Urban Energy subsidie?
 

De Urban Energy subsidie bestaat uit verschillende categorieën. Iedere categorie heeft haar eigen subsidieplafond:
 


Wat zijn de voorwaarden voor de Urban Energy subsidie?
 

De algemene criteria Subsidies energie-innovaties zijn van toepassing op de Urban Energy regeling. In deze voorwaarden is bepaald dat alleen een samenwerkingsverband een subsidieaanvraag kan indienen. 

Daarnaast moet het project passen binnen de beschrijving van de programmalijnen of het programma.

Tenslotte mag het project niet zijn gestart voordat de subsidieaanvraag is ingediend. Claims over de werking van een techniek en het economisch perspectief moeten goed worden onderbouwd.


Urban energy subsidie aanvragen


Bent u van plan om een investering te doen waarvoor u de Urban Energy subsidie kunt aanvragen of bent u benieuwd of uw investering in aanmerking komt voor de Urban Energy subsidie? Dan helpen we u graag verder. Onze experts op het gebied van subsidiëring helpen u om een succesvolle aanvraag in te dienen. 
 

Aan de slag met de Urban energy subsidie
 

Benieuwd of de Urban energy subsidie van toepassing is op uw project? Of wilt u deze subsidie aanvragen? Neem dan contact met ons op.
 

"Ik help u graag om de optimale subsidie te verkrijgen"

Gerwin Oort

Adviseur

Toonaangevende projecten